+ Zene

A Fábián Juli Emlékalapítvány zenészeknek gyűjt adományt

Fábián Juli Emlékalapítvány

A gála bevétele alapozza meg azt a pályázatot, amelyet a Fábián Juli Emlékalapítvány a következő hetekben kiír…

Keresés a weben

Adománygyűjtő gálát tart december 18-án, szombaton a Fábián Juli Emlékalapítvány a pandémia következtében nehéz helyzetbe került zenészek-kollégák támogatását célzó pénzalap előteremtéséhez.

A MagNet Fény Ünnepe című rendezvény az Andrássy úti Magnet Házban lesz. A gála bevétele alapozza meg azt a pályázatot, amelyet a Fábián Juli Emlékalapítvány a következő hetekben kiír – közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

A fellépők között lesz az Ivan & the Parazol akusztik, a Supernem (Papp Szabi-Pulius Tibi duó), a Random Trip akusztik, az Aurevoir, a Szűkített Kvint, Szivák Zsolt (Cloud 9+) akusztik, Iván Szandra és Subicz Gábor (Ruby Harlem).

Az alapítvány azokon a zenészeken és kollégáikon akar segíteni, akik a koronavírus-járvány következtében kialakult helyzetben egészségügyi vagy szociális helyzetük, egészség-károsodásuk, a korral kapcsolatos problémáik vagy a számukra nem vállalható kockázat miatt tartósan vagy ideiglenesen nem tudják fenntartani magukat és/vagy családjukat.

A délutántól estébe nyúló eseményen minikoncertek, különleges zenei előadások és workshopok várják azokat, akik támogatni szeretnék a nehéz helyzetben lévő zenészeket az alapítványon keresztül.

A rendezvény különböző kategóriájú támogatói jegyekkel lesz látogatható, a helyszín korlátozott befogadóképessége és a járványhelyzet miatt az esemény stream közvetítésen keresztül is elérhető lesz, szintén minimális támogatásért cserébe.

A jegyek korlátozott számban itt kaphatók: https://tixa.hu/fabian-juli-galaest

A Facebook-eseményt pedig ezen a linken találod: https://www.facebook.com/events/298005302072790/

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top