+ Film

Csúsznak Tom Cruise új filmjei

Júliusról novemberre halasztotta a Paramount Pictures filmstúdió a nagysikerű 1986-os Tom Cruise-akciófilm, a Top Gun nagy várakozás övezte folytatásának, a Top Gun: Mavericknek a premierjét.

A filmstúdió pénteken közölte, hogy november 19-én kerül a mozikba a film, azon a napon, amikorra Cruise másik nagy sikerének, a Mission: Impossible-nek a hetedik filmjét tervezték bemutatni.

Ezt a filmet azonban majd csak 2022 májusában láthatják a nézők a mozikban.

Az amerikai mozik működtetői, mint az AMC Entertainment, a Cineworld és a Cinemark azt remélték, hogy a Top Gun folytatásának nyári bemutatója segítheti a kilábalást a koronavírus-járvány miatt egy éven át tartó mozibezárások okozta hatalmas veszteségeikből.

A nyolcvanas évek egyik kasszasikeréhez készült folytatást eredetileg 2020 nyarán tervezték bemutatni, de forgalmazását a koronavírus-járvány miatt először decemberre, majd ez év júliusára halasztották.

A Top Gun: Maverick című produkcióban Tom Cruise ismét Pete “Maverick” Mitchellt, az egykori elit és vakmerő vadászpilótát alakítja, akiből azonban közben pilótaoktató lett.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top