+ Film

Öngyilkos lett az 55 éves producer

Öngyilkos lett 55 éves korában Steve Bing amerikai producer, forgatókönyvíró – írta a Variety filmes szaklap.

A rendőrség és az igazságügyi orvosszakértő jelentése szerint egy Binggel azonos korú férfi kiugrott a Los Angeles-i Century City lakóépület egy 27. emeleti lakásából és meghalt. A TMZ bulvárportál szerint Bing depressziótól szenvedett.

A Kenguru Jack és a Fullasztó című filmek forgatókönyvírója, a Kivétel és szabály, a Beowulf – Legendák lovagja és a Scorsese rendezte Rolling Stones-film producere mintegy 600 millió dollárt (185 milliárd forint) örökölt ingatlanbefektető nagyapjától.

Amikor 18 évesen megkapta az örökségét, otthagyta az egyetemet, hogy szerencsét próbáljon a filmiparban. Még középiskolás korában írta meg az Ütközetben eltűnt 2. – A kezdet című film sztoriját, később az Egy rém rendes család egy epizódját.

2003-ban a Kenguru Jack című akcióvígjáték társszerzője volt. Körülbelül 80 millió dollárt fektetett a 2004-ben bemutatott, Robert Zemeckis rendezte Polar Expresszbe.

Számos demokrata párti politikus kampányát támogatta, Bill Clintonnal szoros barátságot ápolt. Ismert volt jótékonyságáról is.

Élete nagyobb részét hotelszobákban töltötte, állandó vendég volt a hírességektől zsúfolt partikon.

Liz Hurley angol színésznőtől egy fia, Lisa Bonder teniszezőtől egy lánya született, mindkét anya bírósághoz fordult, hogy az apaságot elismertessék.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top