+ Film

Friss Hús rövidfilmeket nézhetsz online

hármasban
Keresés a weben

Az elmaradt Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivál helyett online fesztivál keretében minden nap egy-egy korábbi rövidfilmet osztanak meg a közönséggel a szervezők az esemény honlapján és Facebook oldalán.

Mivel az idei eseménysorozatot nem lehetett az eddig megszokott formában megtartani, online lehet megtekinteni a korábbi Friss Hús-filmeket – mondja Deák Dániel fesztiváligazgató.

A keddi közlés szerint a fesztivál korábbi díjnyertes és klasszikus filmjeihez ez alkalomból felkért filmesek, művészek, hírességek fűznek pár szót ajánlóként.

Rossz színész

Hétfőn Reisz Gábor filmrendező ajánlotta Márton Dániel filmjét, a Rossz színész című alkotást, amiért Nagy Norbert a 2018-as Friss Húson megkapta a legjobb színész díjat. A Friss Hús Online második darabját, Lengyel Balázs Hármasban című, 2019-ben különdíjat nyert filmjét Kutzora Edina (Erik Sumo Band) szavai vezetik be.

Céljuk, hogy egy későbbi időpontban mindenképp megrendezzék a 2020-as Friss Húst, amelynek időpontját a járványügyi helyzettől függően hamarosan bejelentik.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top