+ Film

A Hold letért a pályájáról és a Föld felé sodródik az új Roland Emmerich-filmen

Roland Emmerich német rendező Moonfall című katasztrófa sci-fijét is bemutatják a hamarosan megnyíló cannes-i filmfesztivál filmvásárán.

A Holnapután és a 2012 rendezője ezúttal is egy világot fenyegető katasztrófáról készít filmet. A Moonfallban egy titokzatos, ismeretlen erő hatására a Hold orbitális pályájáról letérve a Föld felé sodródik. Egy utolsó, lehetetlennek tűnő küldetéssel űrexpedíció indul a Holdra, hogy kiderítse, mi történt és megmentse a Földet a pusztulástól.

A forgatókönyvet Emmerich, Harald Kloser és Spenser Cohen írta. A rendező a Holnapután, a 2012, az I.e. 10 000, Az elnök végveszélyben és A függetlenség napja – Feltámadás című filmeken is együtt dolgozott Kloserrel.

A Moonfall forgatókönyve már 2012-ben elkészült, korábban a Universal Pictures tervei között szerepelt a megvalósítása, most Cannes-ban keresnek rá vevőt. Az Emmerich Centropolis Entertainment produkciós vállalatával készülő film bemutatója 2020 elején várható.

Az előkészületeinél járó produkció forgalmazási jogait Cannes-ban az AGC Stúdió és a CAA Media Finance kínálja eladásra.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top