+ Film

Kirúgták a Közszolgálati Egyetem tanszékvezetőjét egy ‘játékos’ oktatófilm miatt

Nem taníthat tovább a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE) Angyal Miklós megbízott tanszékvezető, akinek ügyében újra áttekintették a vizsgálat anyagát, amelyet az “egyetem szellemiségével összeegyeztethetetlen” videofilm miatt folytattak le.

Az NKE vezetése Angyal Miklós rendőr ezredes, egyetemi docens ügyében a múlt héten érkezett bejelentés alapján ismét áttekintette annak a vizsgálatnak az anyagát, amelyet az intézmény korábbi vezetése nyáron folytatott az egyetem Krimináltaktikai és Metodikai Tanszékének megbízott vezetője ellen a Kreatív bűnüldözők című vetélkedőre készített videofilm miatt.

Az NKE továbbra is elismeri Angyal Miklós szakmai kvalitásait és oktatói, valamint tudományos tevékenységét, ugyanakkor úgy ítéli meg, hogy

“az elkészült kisfilm tárgya, hangvétele és stílusa összeegyeztethetetlen az egyetem szellemiségével és értékrendjével, továbbá súlyosan rombolja az intézmény megítélését”.

Ennek megfelelően az NKE vezetése hétfőn kezdeményezte az országos rendőrfőkapitánynál, hogy szüntessék meg Angyal Miklós NKE-re vezénylését, ezzel befejezte oktatói tevékenységét az egyetemen.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top