+ Fotó

Fotósoknak írtak ki ösztöndíjpályázatot

Kulturális programjainak dokumentálására hirdet ösztöndíjpályázatot fiatal fotósok számára a pécsi Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. (ZSÖK).

A baranyai megyeszékhely kulturális, közművelődési intézményeinek döntő többségét integráló intézmény, a ZSÖK évente mintegy 2500 eseményt szervez Pécsett.

Az egyéves, 2019-re szóló ösztöndíj célja, hogy a minél teljesebb képet mutassanak be az elkészült fotók a ZSÖK sokszínű programjairól és a turisztikai látnivalóiról.

A részletekről közölték: a kulturális holding állandó fotósainak munkáját segítve az ösztöndíjas

“képei bepillantást engednek a ZSÖK műhelyeinek belső életébe és kordokumentumként bemutatják a legfontosabb aktuális eseményeket”.

A feladatok között tárgy- és portréfotózás a Zsolnay-negyed műtermében, részvétel imázs-, marketing- és reklámfotózásokon, valamint épületfotózások is szerepelnek.

A pályázat nyertese egy éven át havi bruttó 30 ezer forintos ösztöndíjban részesül és saját kiállítást szervezhet a ZSÖK valamely kiállítóhelyén, amelyhez további 30 ezer forintos támogatást kap.

A jelentkezni felsőfokú vizuális vagy média képzésben, vagy érettségi után fotográfus szakképzésben résztvevő, vagy ilyen végzettséget három éven belül szerzett fotósok tudnak – derült ki az összegzésből.

A pályázatokat december 2-ig várják. További részletek a kulturavarosa.hu/fotososztondij2019 oldalon találhatóak.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top