+ Film

Balatonboglár segítséget kér!

Balatonboglár youtube-csatornáját működtetők segítséget kérnek.

Balatonboglár youtube-csatornáját működtetők segítséget kérnek azoktól, akik kedvelik a Balatont és kedvelik a várost. A Facebookon tették közzé felhívásukat, de itt is elolvashatod. Aztán irány a feliratkozás!

Kedves Bogláriak és Látogatók! Egy szinte lehetetlennek tűnő küldetésbe vágunk bele a mai nappal…
Két éve indítottuk útjára a Balatonboglár város Youtube-csatornát, ami ez alatt az idő alatt szép sikereket ért el, s ennek köszönhetően felvették a Youtube Partnerprogramba.
Azonban most e program feltételei megváltoznak. Így ha február 20-ig nem sikerül elérnünk az 1000 feliratkozót, akkor kikerülünk belőle.
Ez alapvetően ugyan nem jelenti a csatorna megszűnését, csak elvesztünk egy pár, a működtetéshez nagyon fontos jogosultságot. A csatornának jelenleg 381 feliratkozója van és egy hónapunk van rá, hogy ebből 1000 legyen. Tudjuk, szinte lehetetlen… De mégis hiszünk abban, hogy összefogással, jó kommunikációval, egy kis segítőszándékkal lehetséges.
Kérjük, aki tud, az támogassa munkánkat egy kattintással! Semmibe nem kerül, nekünk pedig nagy segítség a folytatáshoz! Előre is köszönjük!
Mi a teendő?
1., Katt a csatornára!
2., Katt a feliratkozásra!
Ennyi…
Tehát, nem ezt a bejegyzést kell lájkolni! 
https://www.youtube.com/c/balatonboglarvaros

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top