+ Irodalom

Megvan az összefüggés a férfi nemzőképessége és közlekedési eszköze között

A toulose-i egyetemen azt vizsgálták, milyen összefüggés van a gyermekáldás és a tömegközlekedéssel, illetve gépkocsival való munkába járás között.

Érdekes történetek a xx. századi magyar sajtó alapján – 1996

április, Tajvan – A tajvani partok közelében hadgyakorlatot tartott a kínai hadsereg. Sokakat félelemmel töltött el az erőfitogtatás, bármikor becsapódhatott egy eltévedt lövedék. Egyedül a part mentén dolgozó prostituáltak profitáltak a harci tevékenységből, 7 ezerről 9 ezer tajvani dollárra emelték a tarifájukat, a lövöldözés és ágyúrobaj egészségkárosító hatására hivatkozva.

április, Ausztrália – Új típusú fűnyírót barkácsolt egy tudós, amelynek teljesítményét nem lóerőben, hanem nyúlerőben adta meg. A konstrukció egy biciklikerekeken gördülő, hat méter hosszú, könnyű szerkezetű, alulról nyitott nyúlketrec volt, amelyben két hatalmas baknyulat helyezett el. A nyulak, ha lelegelték a füvet, teljes természetességgel vonszolták arrébb a ketrecet. A fűnyíró szerves részét képezte a fű nyúlbogyós trágyázása is.

április, Franciaország – A toulose-i egyetemen azt vizsgálták, milyen összefüggés van a gyermekáldás és a tömegközlekedéssel, illetve gépkocsival való munkába járás között. A kutatók azt az eredményt kapták, hogy aki mielőbb gyereket szeretne, az a tömegközlekedést használja, mert a kocsiban való hosszas üldögélés túlmelegíti a herezacskót, ami hátráltatja az ondósejtek érését. Akinek pedig ülésfűtése is volt, az jobban tette, ha ezek után gyalog járt munkába.

május, USA – Egy házaspár arra lett figyelmes, hogy a szomszédban nyüszít a kutya. Nyüszített este, nyüszített másnap reggel is. Gyanút fogtak, kihívták a rendőrséget, akik a tűzhely kilincséhez kötözve találták az étlen-szomjan magára hagyott ebet. A négynapos kirándulásról hazatért gazdi később két nap börtönre, és 150 dollár büntetésre ítélték. Ettől kezdve még jobban imádta a kutyáját.

május, Anglia – Felmérést tettek közzé a férfiak autóvezetés közben végzett egyéb foglalatosságairól. A városi közlekedésben a férfiak többnyire az attraktív nőket és autókat gusztálták. 16 százalékuk fél szemmel olvasott, minden tizedik az orrát piszkálta, többségük talált is benne valamit. A 24 évnél fiatalabbak 99 százaléka evett, vagy a barátnője punciját fogdosta.

május, Olaszország – Legtöbb idejét Róma legforgalmasabb pályaudvarán töltötte három idős jó barát. Nem csak ücsörögtek és beszélgettek, de kedvtelésükké vált, amíg a korelnök, a 81 éves nagyapa fölajánlotta segítségét a sokgyermekes családnak, hogy elkalauzolja őket a városban, remek szállásokat mutat, addig a másik két, 63 és 68 éves nagyapa meglépett a bőröndökkel. Utolsó karitatív tevékenységüket idén tavasszal végezték.

június, Columbia, Ecuador – A két ország határán húzódik egy hegycsúcs, amelyet eredetileg 2 és fél négyzetkilométernyi jégtakaró borított. Aztán lassan fogyni kezdett. Sokan a globális felmelegedésre gondoltak, holott a környéken lakók fagylaltkészítéshez hordták el a jeget.

június, Svájc – Új telefonos lelkisegély-szolgálat állt rendelkezésére azoknak, akik úgy gondolták, elrabolták az ufók. Engem nem csak elraboltak, mondta egy sírdogáló női hang, hanem meg is erőszakoltak. És, kérdezte a szociálpedagógus, aki hitelesnek tartotta a beszámolót, most mihez kezd, hogy fog ezek után élni. Nem tudom, fogalmam sincs, de az biztos, hogy nagyon fognak hiányozni.

június, Egyiptom – Nyolc leányával és feleségével állított be a rendőrségre egy férfi. Kérem, vigyázzanak rájuk, amíg én távol leszek, mondta. De mégis, hogy gondolja ezt, kérdezte a rendőrfőnök. És egyáltalán hová megy? Kérem, mondta a férfi, még csak véletlenül se engedjék utánam őket. Nyolc leány után végre született egy fiam, és szeretném minden időmet az ő nevelésével tölteni.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top