+ Képzőművészet

Megtámadták Weiler Pétert a Soros-performansz közben

Ez a jelenet is jól mutatja, hogy a plakátok által felkorbácsolt feszültség egyre csak nő Magyarországon. Megkergethetik a művészt, és minden másként gondolkodót.

A Soros Fogó egy hiánypótló találmányom, amivel Sorosokat lehet fogni, élve átadni az ország biztonságát őrző hatóságoknak. A Soros Fogó minden magyar háztartás részére ajánlott tartozék.

– így szól Weiler Péter szarkasztikus termékleírása. Sajnálatos módon az eszköz-performansz bemutatóján támadás érte stábot. Egy, a Soros-plakátot ‘őrző’ férfi egyszercsak előbukkant a semmiből, és le akarta ütni Weiler Pétert és az operatört. Mindent filmre vettek, a videót itt tesszük közzé. Ez a jelenet is jól mutatja, hogy a plakátok által felkorbácsolt feszültség egyre csak nő Magyarországon. Megkergethetik a művészt, és minden másként gondolkodót.  Az ország “a mások” számára egyre kevésbé élhető hely.

10 hozzászólás

10 Comments

 1. Karakó József szerint:

  Élőben egy átlagos FIDESZ hívő!

 2. kajla szerint:

  az igazi magyar valóság, köszönöm kedves vezető!

 3. KlanT. szerint:

  Egy átlagos proli akitől a középosztálybelit nem védi meg senki. Utazz metrón, buszon nyakkendőben, másutt mint a belváros és a XII. ker., megkapod hetente legalább egyszer.

 4. dalia szerint:

  Szerintem a Fityesz rendezvényeket kellene árulni a hálót bizonyosan nagy sikere lenne…

 5. Krisz szerint:

  Ne hagyjuk!!!!

 6. Abszurdisztán szerint:

  Na liberósok, itt lett volna a remek alkalom, hogy azt a még remekebb Soros-fogó hálótokat élesben is kipróbálhassátok egy épp kapóra arra járó soroso(zó)n! Még a vén kaporszakállú is rátok mosolygott, mikor a szitut ilyen faszányosan összestájgerolta nektek… Bemutathattátok volna, hogy milyen is az, amikor – ahogy mondtátok – nincs se kérdezősködés, se akármilyen traccsparti, hanem egyszerűen csak lendül a soros(ozó)-fogó háló, és a delikvens bekísérése a legközelebbi örsre. Vagy a performansz nálatok a magatokból hülyét, arcotokból meg segget csináló dumából áll, ahogy a Kun (Kohn) Béláék nagy harci elánja is csak addig tartott (miszerint az utolsó csepp vérükig megvédik a munkások proletárdiktatúráját), míg Horthyék fel nem tűntek a kertek alján… Utána már úgy pucoltak, mint patkányok a süllyedő hajóról!

 7. Koppany szerint:

  Ez performansz ? Hát ez meg cirkuszi bohockodásnak is gyenge 😀

 8. Heltai Zsuzsanna szerint:

  orbán Magyarországa. Nem így szeretem a hazámat, amit ez a banda tett az országgal, félelmetes, romboló. Ezeket az alja patkány ,félállati embereket bujtogatja a gyűlöletkampányokkal!!! Nagy ára lesz még ennek.

 9. Heltai Zsuzsanna szerint:

  Kár, h a FOGÓT nem használta azonnal erre baromra!

 10. Vivien szerint:

  Egy pillanatig sem sajnáltam Mr.puncs.hu-t…. Rosszabbat érdemelne, de nem részletezem mit, mert úrinő vagyok. 😀 😀

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top