+ Zene

Egymillió fontos házikoncertet tol a fiúegyüttes

Elmegyünk hozzád, iszunk egyet, készítünk pár szelfit, bemutatkozunk a szüleidnek!

Egy rajongó 1,1 millió fontot (397 millió forint) fizetett egy jótékonysági aukción, hogy a Take That brit fiúegyüttes magánkoncertet adjon neki – írta a BBC News.

A londoni Elaine Fairfax akkor tette meg győztes licitjét, amikor egy másik rajongó megduplázta az ő korábbi, 500 ezer fontos tétjét. Az aukciót a brit Radio 2 reggeli műsora élőben közvetítette.

Amikor Chris Evans műsorvezető értesítette Gary Barlow-t, a Take That énekesét az eredményről, az csak ennyit tudott mondani: „Ó, istenem!”

Az üzletasszony, aki házi kedvencekre köthető biztosításokból tett szert vagyonára, egy 45 perces koncertet kap az együttestől.

Elmegyünk hozzád, iszunk egyet veled, készítünk pár szelfit, bemutatkozunk a szüleidnek és a barátaidnak, azt csinálunk, amit csak kérsz. A végén alig tudsz majd megszabadulni tőlünk

– mondta Barlow.

A bevételt a Children in Need jótékonysági szervezet kapja, mely pénteken tartja éves adománygyűjtő tévéműsorát. A Take That először ad magánkoncertet licitgyőztesnek. „Utoljára 1991-ben tettünk hasonlót, akkor a Jackie magazin számára” – emlékezett vissza Barlow.

A díjat Chris Evans szervezte, néhány napja írt róla Barlow-nak egy e-mailt. A zenész felhívta az együttesből Mark Owent és Howard Donaldot, akik perceken belül rábólintottak az ötletre.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top