+ Színház

Alföldi Róbert pikáns témához nyúl

Alföldi Róbert

A drámát, amelynek főszerepét Fekete Ernő alakítja, hat alkalommal tűzik műsorra a BMC-ben, majd novembertől az Átrium Film-Színházban játsszák.

Keresés a weben

Christopher Marlowe II. Edward című drámáját mutatja be a Zikkurat Színpadi Ügynökség Alföldi Róbert rendezésében; a darab premierje október 7-én lesz a Budapest Music Centerben (BMC), a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében.

A drámát, amelynek főszerepét Fekete Ernő alakítja, hat alkalommal tűzik műsorra a BMC-ben, majd novembertől az Átrium Film-Színházban játsszák – mondta Alföldi Róbert.

Szerinte a darab pikáns témát dolgoz fel, ám ennél többről szól: a magánügy és a közügy összekeveredését, a hatalom kérdését vizsgálja.

Rosta Mária producer arról beszélt, hogy az érték és az érzelem irányítja munkáját, eszerint választotta munkatársának Alföldi Róbert rendezőt, akivel sok közös produkciót tervez. A következő másfél évben négy közös munkájuk lesz.

A darabot Forgách András fordításában adják elő és élő zenével játsszák, amelyet Gőz László zenei vezető állított össze. A díszletet és a jelmezeket Tihanyi Ildi tervezte.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top