+ Média

Mega Rádió Gyula új adó indul Gyulán

Az egyetlenként pályázó Telekom Békés Kft. nyerte el a 90,5 MHz-es helyi rádiós frekvencia hasznosítási jogát.

Keresés a weben

Mega Rádió Gyula néven indulhat új adó Gyulán, miután az egyetlenként pályázó Telekom Békés Kft. nyerte el a 90,5 MHz-es helyi rádiós frekvencia hasznosítási jogát – áll a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) hétfői közleményében.

A médiatanács eredménytelennek nyilvánította a Velence Meleg-hegy 90,4 MHz helyi frekvencia pályázatát, miután az egyedüliként jelentkező Fehérvár Rádió Kft. ajánlata egy ki nem fizetett médiaszolgáltatási díj miatt alakilag érvénytelenné vált.

A Kisvárda 93,4 MHz helyi rádiós frekvencia pályázatára beérkezett egyedüli ajánlat tartalmi vizsgálata során a médiatanács hiánypótlásra szólítja fel a pályázót, akárcsak a kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek elvi hasznosítását célzó pályázatra jelentkezők pályázók mindegyikét.

A médiaszolgáltatók meghatározott köre számára előírt éves beszámolók késedelmes megküldése vagy teljes elmulasztása miatt a Médiatanács 15 rádiót és három televíziót figyelmeztetett, öt rádióra és hat televízióra pedig kisebb összegű bírságot szabott ki.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top