+ Ajánló

Búcsúzzunk szépen! – így zár be a PeCsa

PetofiCsarnok-PeCsa

Három évtized után bezár a Petőfi Csarnok. Szeptember 17. és 20. között több mint harminc koncerttel búcsúzhatunk. Lesz Z’Zi Labor meg asszonykórus is!

Szeptember 17. és 20. között több mint harminc koncerttel búcsúzhatunk el a legendás helyszíntől. A PeCsa Napozóréten felállított szabadtéri színpadon ott lesz az Auróra, a Beatrice, Deák Bill Gyula, a Karthago, a Lord, a Moby Dick, Vikidál Gyula, a Takáts Tamás Blues Band, Varga Miklós, a Sing Sing és még sokan mások. Erre a különleges alkalomra összeáll az Exotic, a Skorpió és a Z’Zi Labor!

Szeptember 17. és 20. között méltóképpen búcsúzhatunk Budapest egyik legemblematikusabb helyszínétől, melyet mindannyian csak Pecsa-ként emlegetünk. A Pe-csa Zárófesztiválon egy-egy élő koncertet adnak mindazok a zenekarok, akik meghatározó szerepet töltöttek be az intézmény életében, akik innen indultak, vagy éppen itt érték el első komolyabb sikereiket.

Fellépnek a Karthago, a Fáraó, a Moby Dick, a Beatrice, a Takáts Tamás Blues Band, a Kalapács és az Akusztika, a Lord, az Unisex, az Auróra, a Napoleon Boulevard, a P.Box (Debrecen), Vörös István (Prognózis), Deák Bill Gyula, a Bulldózer, a Sing Sing, a B52 Varga Miklóssal és  Vikidál Gyulával valamint Török Ádám és a Mini. A rajongók nagy örömére a rendezvény tiszteletére összeáll az Exotic, a Skorpió, a gitáros legenda Tátrai Tiborral kiegészülve; valamint a Z’Zi Labor és az elmaradhatatlan Veresegyházi Asszonykórus. Az ismert zenekarok mellett további tehetséges együttesek is fellépnek a fesztivál keretében, mely közel harminc koncerttel várja az zene szerelmeseit. Péntek este ismét lesz – az anno 12 évig sikeres Pecsa programsorozat – „Fantasztikus házibuli az Old Boys együttessel”, vasárnap pedig extraként lézer show várja a fesztiválozókat.

Tisztelegjünk együtt a több mint negyed évszázados koncert helyszín emlékére, vagy ha jobban tetszik: Mindenki menjen a PeCsába!

PeCsa Zárófesztivál – szeptember 17-20.
Városliget, Pecsa Napozórét
www.mindenkimenjenapecsaba.hu

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top