Fucking migrants feliratú pólót árultak, de nem úgy gondolták!

adrenalin

Nemrég számoltunk be róla, hogy az Adrenaline ruházati bolt welcome migrants és fucking migrants feliratú pólókat ajánlott vásárlói figyelmébe. Ezen húzásával az üzlet nem aratott osztatlan sikert, de most újabb pólót dobnak piacra, a Facebookon pedig reagáltak az őket ért vádakra is.

Igen, mi ezt komolyan gondoltuk! Welcome Migrants pólók a női szimpatizálóknak és az ellendrukkereknek, akik kezdenek (A) jó oldalra térni. Mint előző posztunkból láthattátok az itthoni menekült helyzet A és B tükörképét mutattuk be enyhén groteszk módon. Ezért külön elnézést kérve mindenkitől, de még ha határokat súroló is sajnos ez a valóság itthon, így áll az embereknek egy része a kérdéshez. A mostani skiccünkkel kapcsolatban viszont az esélyeket próbáljuk bemutatni az integráció felé, aminek szerintünk sokkal nagyobb jelentősége van, a szeretném e vagy nem szeretném, hogy jöjjenek kérdésnél. Miért Ellendrukkerek? A Magyar-Román meccs után akad benne egy kis irónia, de soha nem állt szándékunkban ellenszenvet kelteni és hasznot húzni a menekült kérdésből. Sőt, inkább pont ellenkezőleg.

– olvasható az Adrinaline Facebook posztjában. És hogy néznek ki a menekültkérdésre reflektáló legújabb pólók? Mutatjuk!

Adrenaline

 Nincs hozzászólás

Írd le a véleményed!