+ művészet & politika

Divatkeselyűk próbálnak pénzt csinálni a menekültkérdésből

adrenalin

Welcome migrants és fucking migrants feliratú pólókat kíván piacra dobni egy online ruhaüzlet Magyarországon. Az esetet jókora felháborodás övezi.

A menekültekkel szimpatizálóknak és a menekültelleneseknek is kedveskedik az Adrenalin ruhaüzlet. Aki öltözködésével is ki kívánja nyilvánítani véleményét, előrendelhet magának egy fehér színű welcome migrants feliratú pólót, vagy éppen egy fucking migrants feliratú fekete felsőt, amin stílszerűen egy kés formálja meg az I betűt. Ugye, milyen bájos? Hála a jó üzleti érzékkel és óriási társadalmi érzékenységgel megáldott a ruházati cégnek, a menekültek mostantól ránézésre meg tudják mondani, barát vagy ellenség közelít feléjük, így tudni fogják, ételt, vagy petárdát dobnak-e majd közéjük.

adrenalin

A migráns pólós biznisz egyelőre öngólnak bizonyul, a Facebook bejegyzés alatt legalábbis nem a „Köszönjük, Adrenalin!” kommentek gyűlnek.

Ennyire suttyó a cég ?  fucking migrants? Egy késsel? Kívánom a „grafikusnak”, hogy gyalogoljon egy pár földrészen át a gyerekével a karjában!

– írja az egyik kommentelő, de a mások sincsenek elragadtatva.

olyanok vagytok mint a keselyűk. emberek nyomorából csináltok pénzt, undorító. soha nem fogok venni tőletek még egy cipőfűzőt se.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top