+ Életmód

Kötelező lesz a nyakba ültethető chip Európában is?

Viselje az édes jó anyukáját a nyakában aki ezt kitalálta! Ez a legenyhébb vélemény a 2017 után kötelezően nyakba ültetett chip híréről. A hír persze kamu. Van viszont egy nagy tanulsága.

2017 végére minden állampolgár köteles lesz chipet viselni a nyaka mögött. Az EU egész területén ellenőrizve lesznek az emberek. Ezt írja egy blog.

Az összeesküvés-elméletek kedvelőit messzemenőkig kielégítő írás az Írásból merít:

Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.” (Jelenések könyve 13:16-17)

rfid3-500x418

Szép új világ… Ne engedjük, tegyünk ellene, és fel ne vegyük!, írja a blog, felfedve a hír forrását, miszerint az USA-ban törvény kötelez hamarosan mindenkit, hogy csipet viseljen a testében.

Az illegális bevándorlók és munkavállalók elleni küzdelemmel magyarázzák azt, hogy miért kell csipet ültetni az emberekbe! A terrorizmusra való hivatkozással már az emberek szabadság jogait erősen bekorlátozták, most jön a csippel való megjelölésük! A videóból kiderül az is, hogy GPS-es nyomkövetésre is alkalmas a beültetett csip és a személyes információkon túl, orvosi adatokat és még a bankszámlaszámot is tartalmazza!

A történet valóságalapja az Obamacare néven ismerhető egészségügyi reform, ami mintegy 36 millió új amerikai biztosított rendszerbe lépését kezdeményezte. A mítoszokat a tényekkel ezen az oldalon próbálja kicserélni az USA kormánya. A felháborodásnak ugyanis ott is hamar táptalaja lett a sok félreértés és félremagyarázás, íme egy példa. Itt pedig egy cáfolat. Olyan néhány éves hírt is találtunk, ami szerint 2014. májusától kötelező lesz Európában az újszülöttek chipezése. Nos, erre már nem nehéz cáfolatot találni, segít a rögvaló.

Az NBC hírtelevízió is készített egy riportot, tovább gondolva azt, hogy a biometrikus azonosításnak mi lehet a jövője. A Obamacare egy korábbi törvényjavaslata egyébként a jelek szerint csupán annyit vetett föl, hogy lehetőség legyen chip beültetésére, amivel egy balesetben az ellátáshoz szükséges adatokat vihetné magával a leendő páciens.

Szóval szép új világ biztosan lesz még, de nem 2017-ben és nem Európában, vagy ha mégis, akkor nem a kötelezően nyakba ültetett chip miatt.

A CHIP egyébként betűszóként szerepel az Obamacare-ben a fiatal korosztályok biztosítását rövidítve, Nebraskában pedig a gyerekek eltűnése miatt gondoltak a chip-programra, de nem úgy: CHild Identification Program.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top