+ Irodalom

Viola Szandra nagyon kiakadt Tereskovára

tereskova , testvers

Tereskova oldalán nemrég megjelentek olyan képek, amiken versek vannak egy női testre írva. Viola Szandra nagyon kiakadt, szerinte Tereskova ellopta a védjegyét.

Tereskova oldalán nemrég megjelentek olyan képek, amiken versek vannak egy női testre írva. Viola Szandra nagyon kiakadt, szerinte Tereskova ellopta a védjegyét.

Viola Szandra tavaly nyáron egy szál versben járta végig az Andrássy utat, akkor erről nekünk azt nyilatkozta: „a fiataloknak többnyire tetszik az ilyesmi. Egyébként egy strandon is látni lehet ennyit egy hölgyből, mint amennyit én megmutattam. Nyár van, fesztiválszezon, és a fesztiválokon is olyan sok őrültség történik, hogy szerintem ez is belefér. Majd emlegethetjük nagymama korunkban, hogy emlékeztek, amikor egy szál versben mászkáltunk?” Megjelent egy kötete is, amiben aktképek egészítették ki a verseket. Most Tereskova is valami hasonlót csinált (lásd a képen), de ennek Viola Szandra annyira nem örül.

Nyilván korábban képzőművészek is kísérleteztek ezzel a műfajjal, de ezt én honosítottam meg itthon. Kedvelem Tereskovát, de gyakorlatilag ellopta a védjegyemet. Ráadásul nem igazán művészi, sőt indokolatlanul trágár, olcsó szövegeket közvetít. (…) Egyszerűen nem találok szavakat arra, hogy Tereskova ugyanezt elsüti. Amit Nánási Pál fotóssal készítettünk, az sokkal művészibb. Tereskova lealacsonyító, indokolatlanul trágár szövegeket írt magára. Annak örülök, hogy divatot teremtettem a testverseléssel, és máris van, aki utánozni akar, de ezt az egészet egyelôre nem tudom hova tenni

– nyilatkozta a Borsnak. Tereskova (akinek Orbánnal is volt egy afférja) számára aligha ismeretlen a vitázás, tavaly Tóth Krisztinának ment neki.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top