+ Film

Harrison Ford repülőbalesetet szenvedett

harrison ford

Harrison Ford repülőbalesetet szenvedett – a 72 éves színész magánrepülőgépét törte össze Kaliforniában. A gép motorja leállt, a reptérig azonban már nem sikerült eljutnia, így egy golfpályán landolt.

Harrison Ford repülőbalesetet szenvedett – a 72 éves színész magánrepülőgépét törte össze Kaliforniában. A gép motorja leállt, a reptérig azonban már nem sikerült eljutnia, így egy golfpályán landolt. A színészt már rögtön a landolás után elkezdték ellátni, az egyik pályán tartózkodó orvos szerint Harrison Ford erősen vérzett, de eszméleténél volt.

Harrison Ford lélekjelenlétére is szükség volt a balesetnél: valószínűleg a színész vezette a sérült gépet egy fának, hogy az lefékezze azt és a golfpályára érkezzen. Ha ezt nem teszi meg, a gép valószínűleg a házak között landol. Az egyik szem- és fültanú szerint szerencsére semmi nem robbant fel, a balesetnek inkább olyan hangja volt, mint egy autós csattanásnak – írja a Chicago Tribune.

Itt vagyok a kórházban, apa rendben van. Megsérült, de rendben van. Pontosan olyan, amilyennek az ember képzeli. Egy elképesztően erős ember.

– ezt írta Harrison Ford fia a twitterre, egy sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a színész sérülései nem annyira komolyan, mint amilyennek elsőre tűntek. Harrison Ford a kilencvenes évek óta repül, eddig még csak egy komolyabb balesete volt 1999-ben: egy helikopterrel hajtottak le kényszerleszállást, akkor viszont nem ő vezette a gépet. Abban a balesetben sem a pilóta, sem a színész nem sérült meg.

A CNN riportjában mutatják az összetört repülőgépet:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top