+ Irodalom

Flashmobot szerveznek a Mr. Mercedes ámokfutására

mr. mercedes

A Mr. Mercedes hajmeresztően izgalmas versenyfutás az idővel, amely során belepillanthatunk egy megszállott, gyilkos elme működésébe.

Különleges könyvbemutató esernyőkkel

2014. november 12-én megjelenik magyarul a Mr. Mercedes. Az Európa Könyvkiadó flashmobbal és könyvbemutatóval ünnepli az új kötet megérkezését.

Stephen King új regénye egy vérbeli krimi, amelyben megismerjük Bill Hodges nyugdíjas nyomozót és Brady Hartfieldet, aki egy megoldatlan gyilkosság elkövetőjeként újabb merényletet tervez. A Mr. Mercedes egy hajmeresztően izgalmas versenyfutás az idővel, amely során belepillanthatunk egy megszállott, gyilkos elme működésébe, gondolatainak furcsa logikájába.

Az Európa Könyvkiadó az Álom doktor megjelenési partyjához hasonlóan most is különlegességgel készül a könyv premierjének napjára.

November 12-én (szerdán) 18 órától egy esernyős flashmobot szerveznek Budapest belvárosába. A szervezők azt kérik, hogy mindenki hozzon magával egy fekete esernyőt. Aki részt akar venni a flashmobon, jelentkezhet a kiadó facebook-eseményén – így arra is van esélye, hogy nyer egyet az egyedi, Stephen King-es esernyőkből.

A flashmob után 19 órától az Alexandra Irodalmi Kávéházban (1075 Budapest, Károly körút 3/C) folytatódik az este. Itt Tiboru tart izgalmas előadást Stephen Kingről, amelyben népszerű konteókat mutat be, mesél a Mr. Mercedes-ről és ennek kapcsán King autókat főszerepbe állító regényeiről. Végül egy nyereményjátékkal záródik az este.

A Mr. Mercedes-t ekkor lehet majd először megvásárolni. Azok, akik részt vesznek a flashmobon, november 12-én 500 Ft kedvezménnyel vásárolhatják meg a könyvet, és aki él ezzel a kedvezménnyel, azt az Alexandra vendégül látja egy kávéra vagy teára is.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top