+ Gondolat

A világon minden nép a románoktól származik

Hajmeresztő, és meglehetősen bizarr állításokkal próbálta meg Gheorghe Funar államelnök-jelölt még színesebbé tenni a kampányt.

Hajmeresztő, és meglehetősen bizarr állításokkal próbálta meg Gheorghe Funar államelnök-jelölt még színesebbé tenni a kampányt. Azt találta mondani, hogy a világon (első körben Európában) nagyon sok nép a románoktól eredezteti magát.

A Főtér.ro szúrta ki és fordította le az alábbi nyilatkozatot, melynek a hitelessége erősen megkérdőjelezhető – írja a kolozsvaros.ro.

Nekünk, románoknak egyedi aduink vannak a külpolitikában, mivel a történelmi igazság az, hogy a Föld bolygó elsődleges népének leszármazottai vagyunk. A bolygó minden népének a géta-dákok az ősei. Ez a történelmi igazság. Tehát arra van szükség, hogy mindenkit felvilágosítsunk erről az igazságról. Például a svédek és a dánok már tudják ezt, mivel ezer évvel ezelőtt ezeket az országokat Dáciának hívták. A mai Németország neve németül Deutschland, ami lefordítva Dákországot jelent. Ennélfogva a külpolitikában könnyedén folytathatunk párbeszédet ezekkel az országokkal.

9 hozzászólás

9 Comments

  1. DM szerint:

    A Deutschland a „Teuton” szóból származik, nem a Dacia-ból. Retardáltak.

  2. pannon szerint:

    oláh cigányok vagytok…..csak lejöttetek a hegyekből…senkiházi férgek!

    • feribá szerint:

      Azért ez a pannon válthatna jelszót ! Hiszen mivel is különb ezeknél ! Jellemben, értékítéletben – mely bőven alaposabb ismereteket -igényelne. Persze, ha ő nem féreg, akkor mi ?

  3. feribá szerint:

    Érdekes ! Amikor egy mélymagyar 7000 éves magYar, rovásírrásról értekezik,
    meg, hogy szinte mindenki tőlünk származik, egészen a „zsidó Árpád apánk” féle, avagy Treianonon naftalinosan érzékenykedő trottyokról van sz, alig emeli fel bárki is a hangját.

  4. öcsisajt szerint:

    Ha azok az országok amiket ez a hülye szőröstalpú említett valóban a dákoláhok leszármazottai laknák,akkor ugyan olyan utálatos,naplopó,semmirekellő emberszabásúak laknák. Köztudott,hogy a Románok sokkal közelebb állnak az Ázsiából elvándorolt cigányoktól származnak.

  5. szőröstalpú szerint:

    Az anyafarkasnak született három kölyke:Romulus,Remus,románusz. De csak két csöcse volt. Így ő
    szoptatta Romulust és Remust, románust pedig kénytelen volt az apafarkas szoptatni .Ezért mondják magukra,hogy ők Dákó-románok.

    • szederturmix szerint:

      jóój, te meg még a sértegetéshez is műveletlen vagy, mi lesz így a nagy magyar néppel… 🙁

  6. Isabella La Brusca szerint:

    Én nagyon jót röhögtem ezen. Vigyázat a kommentekkel! Néhányan csípőből hozzák funár színvonalát. Egyébként biztos forrásból tudom, hogy funár magyar származású. Tessék ezt híresztelni! Gyurink tuti eret vág magán.

  7. seci szerint:

    Amiota a magyarok a sziriusziak leszarmazottjai ugyan mar miert lepodunk meg, ha mashol is vannak ilyenek? 😉

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top