+ Film

A rajongók kitalálták, mi lesz a Walking Dead vége

A baj csak az, hogy tévedtek.

A The Walking Dead napjaink legnépszerűbb televíziós sorozata. Története Robert Kirkman, Tony Moore és Charlie Adlard azonos című képregényén alapul, főszereplője az Andrew Lincoln által alakított sheriff, Rick Grimes, aki kómából ébredve egy emberevő zombik által uralt poszt-apokaliptikus világban találja magát. 

A zombis sorozat sikere egyértelműen abban áll, hogy az izgalmas gyilkolászós, emberevős, menekülős narratíva mellett az epizódok az emberekre, a zombi-apokalipszis túlélőinek lélektanára is fókuszál. A The Walking Dead rajongói különböző internetes fórumokon már számtalan elméletet felállítottak, mi is lesz Rickék pokoljárásának vége.

A legfrissebb teória szerint Rick még mindig kómában van, és az egész zombis világvége sztori egyszerűen csak a sheriff álma.

https://www.youtube.com/watch?v=qlyqysEuH_8

A lelkes sorozatfüggők bizonyára emlékeznek még Bobby Ewing meglepő feltámadására a Dallasban. A Southfork Ranch-en Bobby Ewing özvegye, Pam, arra ébredt egy reggel, hogy valaki zuhanyzik a fürdőszobájában. Mint később kiderült, régóta halottnak hitt férje tisztogatta ott magát – nemcsak az ő halála, de az egész évad pusztán Pam álma volt. Valljuk be, nincs ennél idegesítőbb filmes fogás!

Robert Kirkman azonban volt olyan jó fej, hogy egy Twitter-posztban cáfolja a kómás-álmos elméleteket.

Rick nincs kómában! A sorozat eseményei nem Rick álmában játszódnak!

– jelentette ki az egyik alkotó.

Fotó: hufpost

Fotó: hufpost

Megnyugodhatunk, fellélegezhetünk.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top