+ Film

Bill Murray egy ’80-as sci-fije szivárgott ki a netre

bill murray

A YouTube videomegosztón a napokban felbukkant produkcióban Bill Murray Dan Aykroyddal játszik, de a páros csak rövid időre tűnik fel a képkockákon.

Kiszivárgott az internetre Bill Murray 1984-ben az MGM filmstúdióban készült, de soha be nem mutatott Nothing Lasts Forever című sci-fije – adta hírül a The Hollywood Reporter.

A filmet, amely egy férfiról szól, aki két világ között ragad, Tom Schiller írta és rendezte. A főszerepet Zach Galligan alakította.

A Nothing Lasts Forever (Semmi sem tart örökké) már 2011-ben megjelent a neten, de egészen az elmúlt hétig valójában senki nem figyelt fel rá.

Az MGM annakidején állítólag azért nem mutatta be a sci-fit, mert az megbukott a tesztvetítéseken. Az elmúlt évek során néhányszor levetítették, legutóbb akkor irányult rá a figyelem, amikor Murray filmjeinek egy New York-i moziban rendezett retrospektív sorozatában is helyet kapott.

Schiller egy 2010-ben tartott vetítésen azt is megemlítette, hogy a produkciót Cannes-ba is meghívták, de a stúdió elzárkózott a bemutatásától.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top