Archív

Szép koporsók

Ha már egy negyedszobás öröklakás adatott meg nekünk, érdemes apró ötletekkel feldobni a sivár falakat, hogy a bomlás pillanataiban is jól érezzük magunkat a bőrünkben – Sárközi Richárd Sepercese

ikeaman

Az örök álomban a legfontosabb a kényelem.
Miért is? – tehetjük fel a kérdést magunknak, hiszen nem lehetünk bizonyosak benne, mi is történik velünk, ha a föld alá költözünk. És egy újabb kérdés az, ami választ adhat számunkra: ha úgysem vagyunk biztosak a jövőnket illetően, nem az a legegyszerűbb, ha mindenre felkészülünk? Gondolkodjunk előre, hogy pár praktikus tanácsot követve kipihenten érkezzünk a túlvilágra, és jókedvűen, energikusan támadjunk fel.

Mindenhol jó, de legjobb a föld alatt!
Ha már egy negyedszobás öröklakás adatott meg nekünk, érdemes apró ötletekkel feldobni a sivár falakat, hogy a bomlás pillanataiban is jól érezzük magunkat a bőrünkben, ameddig csak lehet. Gyűjts apró ötleteket, hogy lophatod be az otthonosság báját egy ablaktalan helyiségbe. Érdemes például tükröket használni, hogy tágasabbá tedd a teret, és azt se felejtsd el, hogyha megszólalnak a trombiták, és menni kell, rögtön gyors kiigazítást eszközölhetsz a sminkeden, ha utolsó utadon előnytelen színeket használtak a szemed kiemeléséhez.

Megöl az unalom?
Ha már úgyis egy sötét szuterénben töltöd hátralévő idődet, kezdd nagy kedvvel, diszíts vásznakkal, kiegészítőkkel, varázsold személyes tereddé a koporsódat! Érdemes megkérni temetkezési vállalkozódat vagy koporsórendeződet, segítsenek neked a saját egyéniségedhez és halálnemedhez igazítani fekhelyedet. Ne spórolj a plüssel, használj harsány színeket, ne arra gondolj, mit szólnak majd a rokonok és a barátok, nem nekik kell azok között a falak között örökélniük, és még senki sem panaszkodott kulcsbeadás után.

Élj a lehetőségeiddel még időben, ne hagyd elveszni az elképzeléseidet! Elenyésző azoknak a száma, akik merik vállalni egyéniségüket exitálás közben is. Élvezd ki a megboldogulást, és tartsd szem előtt, hogy eltávozás után reklamációt már senki nem fogad el.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top