Archív

Rubin Viola: A férfi dicsérete

Ha a férfi hosszan beszél a fociról, kezdjük el tapperolni, jelezve, unjuk a rizsát… – Büky Anna írása.

Ha a férfi hosszan beszél a fociról, kezdjük el tapperolni, jelezve, unjuk a rizsát… – Büky Anna írása.

Miért kellene egy férfinak gyárigazgatónak lenni? Milyen hülyeség ez! Ne takarja be magát öltönnyel meg nyakkendővel, teljesen elegendő, ha meztelen, és úgy üldögél a székén. Teljesen mindegy miről beszél, ami fontos, hogy amit mond, azt lelkesedéssel tegye, hogy azt érezd, hogy szíve-lelke ott van, amíg elmondja a szövegét. A legjobb, ha beszéd közben kicsit bevörösödik a füle töve, akkor már láthatod, hogy izgul. De gyönyörű! A férfiak olyanok, mint az almák. Meglátod, hogy lelkesedik, és azonnal arra gondolsz: bele kell harapnom.

A férfi akkor jó, ha átmenetet képez a gorilla és az atomfizikus között. A buta férfi nagyon kellemetlen. Buta férfitől, nőtársaim, ne várjatok jó szexet, az ilyen férfi csak magával törődik, semmit sem talál, hiába keres, és két perc után már durmol, vagy még rosszabb, bekapcsolja a tévét.

A férfi legyen előzékeny, kedves, szeretetreméltó, egy cseppet ébressze fel a nőben az anyai ösztönt is, hogy segítségre vágyik, hogy meg kell védeni az élet nehézségeitől, hogy bebújhat a mami ölébe, de persze azért ne vigye túlzásba a gyámoltalanságot. A nő érezze, hogy a férfi, akivel együtt van, nemcsak írni és olvasni tud, hanem házat építeni, és ha arról van szó, kitépi a fát gyökerestül.

A férfi ne legyen szőrtelen, mert a férfi nem nő. Ápolt legyen, de ne csúszós gumimatrac, ami aztán gyorsan leereszt. A férfi tudjon intellektuálisan cseverészni. De, mondom… ne sokáig, mert arra nincs szükség. Térjen a tárgyra, miután bemutatkozott, eltáncolta a táncát, mutassa meg, mit tud.

Jó, ha a férfi hűséges. A férfi, aki megcsalja a társát, akaratgyenge. A férfi szabad, elmehet, de ne sunnyogjon, ne hazudjon. Az csak egyszerűen gusztustalan. A férfi legyen fajsúlyos, éreztesse, hogy biztosan áll a lábán. Egyedül is megáll a lábán, sőt, ha arról van szó, adni is képes. De azért ne terheljük meg túlságosan a férfiakat. Ne érezze, már az első randinál, hogy a következő húsz évben el kell tartania egy családot. A férfi is ember, tiszteljük benne az individuumot. De csak addig, amíg ezt ő is tudja magáról. A férfin ne lásd az alkoholt, droghoz ne nyúljon. Minderre valójában nincs szüksége. A férfi úgy csoda, ahogy van. Leginkább pedig, más, mint mi.

Például képes órákon keresztül a fociról beszélni, mondom, ilyenkor az a leghasznosabb, ha ezt meztelenül teszi, akkor nyugodtan beszélhet a Détáritól kezdve bárkiről (Hajrá Fradi!), és bármilyen kapufáról, ha mégsem meztelen, tizenöt perc után kezdjük el tapperolni, ezzel is jelezve, hogy unatkozunk, ezt persze ne mondjuk meg neki, mert a férfi nagyon gyorsan megsértődik, ha ő nem zseni.

Nőtársaim, mi tudjuk, hogy minden férfi zseni. Ne zavarjon, ha az ábécét is tőled tanulja, de közben bíztasd, hogy fantasztikusan csinálja, ilyet te még nem láttál, imádnivaló, ahogyan kis lépésekben halad előre, miközben elképesztő ütemű a változás, természetesen jó irányba.

Túl sok energiát azért ne fektessünk bele, hiszen mindenki az, aki. Ami van, azzal kell gazdálkodni. De amíg ő van, és neked van mivel gazdálkodnod, mert bearanyozza az életedet, hadd tudja ő pontosan, hogy tökéletes, és az egyetlen a világon. Boldogság.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top