Archív

Szerződés

Az elkövetkezőkben nem tartok igényt élelmiszerre, luxuscikkekre, lakóhelyre, szeretetre. – Sárközi Richárd Sepercese.

kzszerzds

Alulírott kijelentem, hogy folyó hó 15-én önkezemmel vetek véget szánalmas életemnek. E tettemmel vállalom, hogy nem veszek részt semmilyen társas összejövetelen, (kivéve a temetésem), nem emésztek, nem dolgozom, nem veszek levegőt, és az élet semmilyen más jelét nem mutatom. Az elkövetkezőkben nem tartok igényt élelmiszerre, luxuscikkekre, lakóhelyre, szeretetre. A halott állapot minden ismérvét önmagamra kötelezőnek ismerem el, és hozzájárulok, hogy szeretteim megsirassanak, vagy a halálom felett érzett bármilyen más érzelmet nyilvánítsanak (Tagadás, harag, alkudozás, depresszió, elfogadás, éhség, szomjúság, öröm.)

Tudomásul veszem, hogy halálom után

1. a barátaim inteligensebb, elfogadóbb férfival ismerkednek meg, akinek jobb a humora.

2. a barátnőm kisportolt, sportkocsival bíró, orrát zsebkendővel túró menedzserrel jön össze, akinek gyönyörű gyerekeket szül, és boldogan élnek egy horváországi nyaralóban.

3. a szüleim pár évvel a magamra vállalt cselekvés után egy pici, meleg, szőrös állattal helyettesítenek, amelynek az én nevemet akarják adni, de mégis másikat választanak, mert mindig is lányt akartak.

Ha a fenti aktus valamilyen okból sikertelen, biztosan állíthatom, hogy az említett felek bármikor ismétlésre adnak okot.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top