+ Fotó

Mi a baj Lee Miller mellbimbóival?

Lee Miller

Tegnap este próbálunk belépni a Facebook fiókunkba, de az istennek sem sikerül. Olyan feliratot ír ki, amelyekkel még személyesen nem találkoztunk, hogyasszonyga’ eltávolították az általunk posztolt bejegyzést, mert az mások számára sértő, meztelen tartalommal bír.

Az elmúlt hónapokban több Facebok-feljelentésről is hírt adtunk, amikor is, durva erőszak népszerűsítése és/vagy pornográf képek terjesztése miatt jelentettek fel több művészt is, köztük például Böszörményi Istvánt, Déri Miklóst és Balassa Lászlót. Most minket is feljelentettek.

Tegnap este próbálunk belépni a Facebook fiókunkba, de az istennek sem sikerül. Olyan feliratot ír ki, amellyel még személyesen nem találkoztunk, hogyasszongya’ eltávolították az általunk posztolt bejegyzést, mert az mások számára sértő, meztelen tartalommal bír. Először nem is értettük miről van szó, továbbmentünk hát a kérdőívben, ahol mint egy félnótásnak, megmagyarázta a Féjszbuk, hogy az általunk feltöltött Lee Millerről szóló cikkhez beszerkesztett – mellesleg teljesen visszafogott, egyáltalán nem hivalkodó – félmeztelen fotó valakinek nagyon csípte a szemét, és annak eltávolítását kérte.

Lee Miller

Fotó: Lee Miller: Cool Beauty, forrás: www.chintiandparker.com

Féjszbuk, hiszen ekkorra már élő személyként kezeljük őt, egyébként hozzáteszi, tudják, hogy a meztelen tartalom egy-egy kampányhoz vagy művészeti projekthez elengedhetetlen, úgyhogy előre is elnézést kérnek a kellemetlenségekért, ha nálunk is ilyesmiről van szó.

Utána megkérdezi tőlünk, felfogtuk-e miről vakerált az előbb, majd, hogy, mit érzünk ezzel kapcsolatban, hogyan érintett minket ez irányú tapasztalatunk. Milyen kedves, állapítottuk meg elérzékenyülve, de nem volt időnk mélázni, barátunk ugyanis felkínálta a lehetőséget a fent lévő összesen négy darab fényképünk ellenőrzésére, ugyan győződjünk már meg arról, hogy valóban nincs több meztelen vagy erőszakos tartalmú cuccunk a világhálón.

Ezek után bejutottunk végre a fiókunkba is, de Féjszbuk nem engedte, hogy a szerkesztőség többi tagjának – akik szintén adminok persze a Librarius oldalán – üzengessünk, sőt, az azt megelőző levélváltásainkból is törölte a tartalmat.

Nem tudjuk melyik olvasónk volt ilyen kedves, ám ezúttal is köszönjük neki, és szeretettel küldjük számára a Kontroll Csoport Besúgók és provokátorok című dalát, valamint kérésünket is tolmácsoljuk, ugyan, fejtse már ki levélben vagy kommentben, mi baja volt Lee Miller mellbimbóival.

2 hozzászólás

2 Comments

  1. strucctollaslabda szerint:

    És ki a faszom tud együtt érezni veletek? Megalakulásotok óta rendszeresen lopjátok cikkeitekhez a fejléc-fotókat/festményeket, a forrás megjelölése nélkül. Tolvaj, pancser bandáról mikor szúrtok be klippet?

  2. BLH szerint:

    Féjszbúk… ez most így trendi? Így hibásan, hülyén? Ettől a szánalmunk még nem lesz nagyobb. 🙂

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top