+ Irodalom

Kirabolták az egyik könyvkiadót

fumax

A hétvégén betörtek a Fumax Kiadó irodájába, ahonnan számítógépeket és egyéb értékeket vittek el.

Nem kezdődött túlságosan jól a hét a Fumax Kiadónál, ugyanis a hétvégén betörtek az irodájukba. A főleg fantasy és sci-fi könyveket kiadó Fumax az alábbi közleményt adta ki:

Sajnos nagy baj ért minket a hétvégén. Betörtek az irodánkba, és elvitték a számítógépeinket, illetve sok más értéket is, bár sok olyasmit, ami csak nekünk jelentett értéket, a betörőknek semmit, pl egy filléres pendrive-ot, amire az adatainkat mentettük. Igyekszünk mielőbb helyreállítani a dolgokat, de ez a helyzet érthető módon némi fennakadást okoz a működésünkben. A csomagküldést sikerült beüzemelnünk, tehát abban nem igazán lesz fennakadás, a személyes átvételnél viszont a biztonság kedvéért a héten kérjük mindenképpen előre egyeztessetek velünk, ha jönnétek, nehogy feleslegesen fáradjatok el a címünkre. A céges mobilt is ellopták szóval jelenleg a számunk sem él, de holnap (kedden) napközben valószínűleg már az is fog működni. Egyéb kommunikációra érthető módon most nem lesz kapacitásunk egy darabig, szóval kérünk mindenkit, hogy kizárólag megrendelésekkel kapcsolatban keressenek minket.

És ne feledjétek, ha ebben a helyzetben szeretnétek minket támogatni, akkor a legegyszerűbb módja, ha a vásárlásokat közvetlenül nálunk a fumax.hu webshopban vagy két legkiemelkedőbb partnerünknél teszitek meg, a Szellemlovasnál vagy a CDgalaxisnál, mivel tőlük szinte egyből hozzájutunk a megvásárolt könyveink vételárához. Illetve ekönyvesek pedig a legális beszerzési helyeket válasszák, a kalóz letöltések helyett, ha kérhetjük. Erre most nagy szükségünk lenne, hiszen a károkat fedeznünk kell, hogy zavartalanul tudjunk tovább működni.

***

A magyar könyvkiadás tavalyi éve derűre ad okot, de a szakmán belüli feszültségek nőttek.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top