+ Színház

Udvaros Dorottya újabb titkokat hozott nyilvánosságra a Nemzeti Színházról

Udvaros Dorottya

Udvaros Dorottya pénzügyi nehézségekre hivatkozva lett elutasítva, miközben ő érthetetlennek tartja a külföldi rendezők horrorgázsiját.

A Nemzeti Színház körüli botrány nem csillapodik. Tavaly Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó balesetet szenvedtek a Rómeó és Júlia előadása közben, amikor majdnem 4 méter magasról zuhantak le. A baleset körülményei máig tisztázatlanok.

Vidnyánszky Attila, a színház igazgatója, először segítőkésznek mutatkozott, de később kiderült, hogy a színészek nem kapták meg a kártérítésként említett milliós összeget.

Eközben Udvaros Dorottya, a Nemzeti Színház egyik ismert színésznője, hosszú évek után elhagyta a társulatot. A színházigazgató és Udvaros Dorottya különbözőképpen nyilatkoztak a távozás okairól.

Udvaros Dorottya a Partizán műsorában adott interjújában számos színházi titkot osztott meg, többek között, hogy mi számít bukott előadásnak a Nemzeti Színházban.

Elmondta, hogy azok az előadások, amelyeket 25 alkalomnál kevesebbszer játszottak, bukásnak számítottak, és az elmúlt években 11 ilyen darab volt.

Különösen fájdalmasnak találta, hogy ezek az előadások sokszor csak 5-10 alkalommal kerültek színpadra, miközben a rendezők több ezer eurós gázsit kaptak.

Udvaros Dorottya pénzügyi nehézségekre hivatkozva lett elutasítva, miközben ő érthetetlennek tartja a külföldi rendezők horrorgázsiját, ami gyakran nem is eredményez sikeres előadást.

A színházi világ megosztottá vált az ügyben, sok színész állt ki Udvaros Dorottya vagy Vidnyánszky Attila mellett, de az igazság egyelőre nem derült ki.

(Itt promotions.hu cikkét szemléztük)

A legfrissebb cikkek és hírek a színház világáról

Népszerűek

To Top