+ Életmód

Érdekes játékok gyerekeknek a nyárra

játékok

Minden szülő keresi azokat a játékokat, amelyekkel örömet okozhat csemetéjének. Most, nyáron talán kicsivel könnyebb dolgunk van, hiszen a szabadtéri mókázás is adott, persze csak a kora reggeli vagy a késő délutáni órákban.

Ha valaki egy olyan eszközt keres, amely univerzális: az mindenképp nézzen szét a Baby Lion játékai között, hiszen itt felfújható gumiugrálót is talál. Be is mutatjuk ennek a terméknek az előnyeit.

Strandra, kertbe, szobába

Egyrészt azért nagyon praktikus a gumiugráló, mert bárhol lehet használni. Akár bent a szobában is, ha kint esik az eső vagy nagyon fúj a szél, de kint persze mókásabb: nagyobb a hely az ugrálásra.

Ugyanakkor a strandra, tengerpartra is ki lehet vinni, a játék anyaga gumi, még akár a vízbe is be lehet vinni, ha a csemete úgy szeretné: ilyenkor mint a szerepjáték kelléke kaphat szerepet az állat formájú ugráló.

Ez a játékszer egyébként nagyon sokféle változatban, színben kapható, mindenki megtalálhatja a gyermekének tetszőt: a kislányok előszeretettel kérik az unikornis ugrálókat, a fiúk inkább a kutyusos verziót választják.

Mit fejleszt ez a játék?

Az ugrálóállatok a kétéves korosztály számára készülnek, de 40 kg-os a teherbírásuk, így még a nagyobb gyerkőcök is szívesen elő-előveszik őket, ha úgy tartja kedvük. A cél az önfeledt szórakozás, a mozgás, az ugrálás.

Mindannyian tudjuk, a kicsiknek mennyi energiájuk van, ezeket könnyen levezethetik egy gumiugrálót használva. Csak felpattannak a vidám kis állatka hátára, és kezdődhet is a “pattogás”. Ha még egy gyors, ritmusos sláger is szól közben a rádióból, még jobb!

A gumiugrálók elsősorban a mozgáskoordinációt fejlesztik, erősítik a combizmokat, hátizmokat, és jó hatással vannak az egyensúly-érzékelés fejlődésére is. Hangtalan, csendes játékok, amelyeknek a karbantartása is egyszerű.

A Baby Lion webáruházban még pumpát is mellékelnek a termék mellé a csomagban, így nem kell külön ezt az eszközt is megvásárolnunk hozzá.

További előnyök

A felfújható ugrálók ülésmagassága 25 cm, kényelmesen rájuk tudnak pattanni a csemeték. Az ugrálás teljesen biztonságos lesz, ráadásul még kapaszkodók is vannak a játékon: jellemzően az állatkák füle vagy szarva van úgy kialakítva, hogy meg lehessen fogni őket.

A gyerekeknek igazi kis barátjukká válhat a pattogó, amelyet leeresztve kell tárolni. Ha esetleg vidékre megy a család, jön a nyaralás, akkor ilyen állapotban gond nélkül elcsomagolható a termék, és megérkezve az úti célhoz, bármikor könnyedén felfújható.

Csak egy nedves ruhával kell áttörölni, ha véletlen összekoszolódna. Azt azonban talán mondanunk sem kell, hogy legalább kettőt kell belőle beszerezni, ha testvérek használnák, nehogy összeveszés legyen a vége! A termék ára is kedvező, így biztosan nem okoz majd gondot a rendelés.

Még pár tipp

A Baby Lion webáruházban egyébként más vidám játékok is kaphatók, akár nyaraláshoz is: számtalan mozgásfejlesztő játék érhető el a járgányok között, de vannak kimondottan strandjátékok, kültéri játékok is. Érdemes alaposan szétnézni az oldalon.

Népszerűek

To Top