+ Film

Bodrogi Gyula, Udvaros Dorottya, Kaszás Attila, Igó Éva: Titánia, Titánia, avagy a dublőrök éjszakája

avagy a dublőrök éjszakája

A Titánia, Titánia, avagy a dublőrök éjszakája című filmet ma este, azaz július 9-én láthatod a Magyar Mozi TV csatornáján 21 órai kezdettel.

Titánia főtitánja, aki több mint húsz éve uralkodik népe fölött, haldoklik. Ágya mellett ott van felesége, Angelika, valamint ifjú tábornoka és titkára, akik még mindig teljesítik őrült parancsait.

A tévében az ereje teljében lévő Főtitán látható, amint népe ünnepli bölcs lépéseiért. Hirtelen roham végez az ágyban a főtitánnal. Angelika hívatja a három dublőrt, megköszöni eddigi szereplésüket.

A dublőrök tudják, hogy meg kell halniuk. Elszöknek éjjel, hárman háromfelé. Végül azonban mindhárman visszakerülnek a fővárosba. Aki potenciális trónkövetelőnek számít, mint a színész és a rabló, azt lelövik.

A kisember kocsis túléli a hatalommal való találkozást, a gyászszertartáson kakaskukorékolással jelzi: hajnalodik.

Az 1988-ban készült 135 perces magyar játékfilm rendezője Bacsó Péter, aki egyben a forgatókönyvet is írta. A film zenéjét Vukán György szerezte.

A Titánia, Titánia, avagy a dublőrök éjszakája című filmet ma este, azaz július 9-én láthatod a Magyar Mozi TV csatornáján 21 órai kezdettel.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top