+ Színház

Rost Andrea és Miklósa Erika heves politikai vitába keveredett

Rost Andrea Miklósa Erika

Rost Andrea kijelentette, hogy nem kíván hosszasabban reagálni Miklósa szavaira, mivel méltatlannak tartaná azt.

Rost Andrea az Indexnek adott interjúban reagált Miklósa Erika véleményére, amely szerint Rost művészeti reputációja összeomlott amiatt, hogy részt vett Magyar Péter tüntetésein.

Rost Andrea kijelentette, hogy nem kíván hosszasabban reagálni Miklósa szavaira, mivel méltatlannak tartaná azt. Hangsúlyozta, hogy ő nem csak Magyarországon világhírű énekes, hanem az egész világon elismert, és reméli, hogy nem alakul ki cicaharc a helyzetből.

Miklósa Erika korábban Andor Éva Kontextus című műsorában fejezte ki véleményét, miszerint Rost Andrea részvétele a tüntetéseken lerombolta az eddigi művészeti reputációját. Rost Andrea valóban fellépett Magyar Péter két nagy tüntetésén, a budapesti és a debreceni Kossuth téren.

Mindkét énekesnő pályázott tavaly a Magyar Állami Operaház igazgatói pozíciójára, de végül Ókovács Szilvesztert választották újra a posztra, a szakmai zsűri ajánlását figyelmen kívül hagyva, amely Kesselyák Gergelyt javasolta.

Ezt követően Rost Andrea nem írt alá szerződést az Operaházzal a következő szezonra, míg Miklósa Erika továbbra is szerepel az intézmény előadásain.

A legfrissebb színházi hírek

Népszerűek

To Top