+ Film

Sir Anthony Hopkins nagy alakítása: A leggyorsabb Indian – ma

Sir Anthony Hopkins

A 2005-ben készült 127 perces új-zélandi-amerikai-svájci-japán életrajzi film főszereplője Sir Anthony Hopkins, rendezője: Roger Donaldson.

Burt Munro (Sir Anthony Hopkins) egy isten háta mögötti kisvárosban él, valahol Új-Zélandon az 1960-as években. Saját világot teremtett magának, amelynek két főszereplője van – ő és az 1920-as években gyártott Indian márkájú motorja.

Egész életét a motor tökéletesítésének szenteli, és amikor úgy érzi, hogy elkészült vele, nekivág a nagy útnak. A világ egyik leghíresebb gyorsasági pályája a Utah állambeli Bonneville sóval borított síksága.

Az út hosszú, és a 60-as évek felgyorsult életet élő Amerikájában úgy közlekedik a világ végéről érkező férfi, mintha egy idegen bolygón járna. Munrót különös és nyílt természete, fanatikusságában is tiszta vágyai átsegítik a nehézségeken; bármerre visz az útja, mindig nyomot hagy maga után azokban az emberekben, akikkel kapcsolatba került.

Az utolsó pillanatokig akadályokkal teli útja végén, mégis ott várja a siker. A világ egyik legidősebb versenyzője Indian motorjával új sebességi rekordot állít fel, amelyet 1967 óta senki nem tudott megdönteni.

A 2005-ben készült 127 perces új-zélandi-amerikai-svájci-japán életrajzi film főszereplője Sir Anthony Hopkins, rendezője: Roger Donaldson, aki producere és társ-forgatókönyvírója is a filmnek.

A leggyorsabb Indian című filmet ma este, azaz március 2-án láthatod a Mozi Klub csatornáján 21 órától. A filmet ugyanezen a csatornán kétszer megismétlik: június 17-én 12 óra 10 perctől, majd június 19-én 18 óra 25 perctől. Ha egyik időpont sem felelni meg, akkor jelen állás szerint megnézheted a videa.hu oldalán.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top