Archív

Mucsi Zoltán, Sherer Péter, Vasvári Emese, Börcsök Enikő – Utolsó vacsora az Arabs Szürkénél

Utolsó vacsora az Arabs Szürkénél

Az Utolsó vacsora az Arabs Szürkénél című filmet ma este, azaz április 18-án láthatod a Magyar Mozi TV csatornáján 21 órai kezdettel.

Kapa és Pepe a városban jön-megy: hol nyitott autóban kocsikáznak a Duna-parti korzón, hol a lebontott Budapest körszálló betonvázán járkálnak bokáig érő fekete ballonban, majd a hajógyári szigetnél csónakáznak, s közben nagyszabású tűzijáték veszi kezdetét.

A Niagara vízesés az Üllői úton terem, és egyre szól a zene megállíthatatlanul: Besh O Drom, Sub Bass Monster, Uzgin Üver, Kispál és a borz…

A Vendéglő az Arabs Szürkéhez pedig hol is kaphatna máshol helyet, mint a leégett körcsarnokban.

A 2001-ben készült 90 perces magyar filmszatíra rendezője Jancsó Miklós, a forgatókönyvet Jancsó Miklós, Hernádi Gyula, Grunwalsky Ferenc írta, utóbbi a film operatőre, zeneszerzők Sebő Ferenc és Lovasi András.

Az Utolsó vacsora az Arabs Szürkénél című filmet ma este, azaz április 18-án láthatod a Magyar Mozi TV csatornáján 21 órai kezdettel, illetve ugyanezen a napon 1 óra 25-től.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Népszerűek

To Top