+ Film

Koller Éva bátorsága – döbbenetes film a magyar hatalom működéséről

Koller Éva bátorsága

A Koller Éva bátorsága című filmet ma este, azaz április 14-én láthatod az m2/Petőfi TV csatornáján 20 óra 55 perctől.

1948. Koller Éva, egy fiatal holokauszt-túlélő egy nap összetalálkozik az egykori csendőrrel, aki annak idején megölte a vőlegényét, őt marhavagonba zárta és deportálta.

A fiatalasszony elmegy a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen, de egy megdöbbentő igazsággal kell szembesülnie: az egykori csendőr ma már az új rendszer vezető embere.

Évát választás elé állítják: vagy aláírja, hogy tévedett, vagy újra rács mögé kerül. Készült a Magyar Média Mecenatúra támogatásával.

A 2015-ben készült 25 perces magyar kisjátékfilm rendezője Szentgyörgyi Bálint, aki saját forgatókönyvéből dolgozott. A főbb szerepekben: Törőcsik Franciska, Gáspár Tibor, Dankó István, Lázár Kati.

A Koller Éva bátorsága című filmet ma este, azaz április 14-én láthatod az m2/Petőfi TV csatornáján 20 óra 55 perctől. A filmet megismétlik másnap ugyanezen a csatornán 2 óra 25 perctől.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Népszerűek

To Top