+ PR-cikk

Lombház – varázslatos élmény a fák tetején

Lombház

A lombház szállások méltán népszerűek, hiszen olykor úgy érezheti magát a bennük nyugalmat kereső vendég.

A lombházak nem csupán a gyermekkori álmaink megtestesítői, de ma már itthon is egyre népszerűbb alternatívát jelentenek a hagyományos lakhatáshoz képest, és sokan pihenik ki a fáradalmaikat ilyen módon kialakított szálláshelyeken.

A fák között megbúvó házak varázslatos élményt nyújtanak, mindenképp érdemes egyszer neked is kipróbálnod valamelyiket kis hazánkban. Ma erre számos lehetőség kínálkozik.

Egy lombházban kisimulnak a girbegurba idegek

A lombház nem csupán egy építmény, hanem ezekben kicsit a természet részévé válhatsz. Akár a DODO napozóágy kollekciójának termékeivel is tökéletesen be lehet rendezni a lombkoronában kialakított kisebb-nagyobb teraszt vagy esetleg a földszinti verandát is.

A lombházak lényegét igazából a természettel való szoros kapcsolat adja. A fák lombjai között teljesen a mindennapok részévé válik a madárcsicsergés, a levelek zúgása és a friss levegő erejétől este garantáltan gyorsan álom jön majd a szemedre. Valahogy az ember úgy érzi, hogy egy ilyen helyen tényleg a természet része. Ez a környezet nyugtató hatással van mindenki lelkére, nem csoda, hogy egy lombház szálláson eltöltött pihenés csökkenteni képes a stresszt és fantasztikus élményekkel tölt fel kicsit és nagyot egyaránt.

Természet és kényelem együttese

Ma már egyre többen rajonganak a lombházak varázslatos világáért és sokan keresik az ilyen szálláshelyeket is. A legtöbb magyarországi lombház szálláshely nagyon jól felszerelt, van olyan is közöttük, amelyik összhangba hozza a természetet a luxuskényelemmel. Ott aztán tényleg semmiben nem szenvedsz hiányt.

Van egy bérelhető szállás Noszvajon, ahol a fák között 10 méter magasságban egy tetőteraszon pezsgőfürdőzhetsz a lágy habok ölelésében. Olyan szálláshelyre is elmehetsz feltöltődni, ahol a lombházban hatalmas franciaágy vár. Onnan aztán csodálatos kilátásban gyönyörködhetsz.

Már ettől is ki tudnak simulni a ráncok és le is nyugszanak az idegeid. A természetes fa burkolatok között úgy érezheted sok ilyen házban, hogy a háborítatlan erdei környezet lényegében a belső térbe költözött. A lombház szállások általában nem tudnak túl sok vendéget fogadni, úgyhogy ezekben tényleg nagyon meghitt és családias időszakot tudsz eltölteni a partnereddel vagy a szeretteiddel.

Remek kaland és kikapcsolódás

A lombházak sokféleképpen alakíthatók és bővíthetők is, így tökéletesen alkalmazkodni tudnak a legkülönfélébb igényekhez. Legyen szó egy családi nyaralóról, egy kreatív műhelyről vagy egy állandó lakhelyről, a lombházak igen sokféle célra ideálisak. Mód van bennük a pihenésre, a játékra, a felfedezésre és a kikapcsolódásra is.

A lombház szállások méltán népszerűek, hiszen olykor úgy érezheti magát a bennük nyugalmat kereső vendég, mintha kicsit megállt volna az idő. Ha el akarsz szakadni a hétköznapi taposómalomból, akkor bújj el a világ zsongása elől egy hangulatos lombház szálláson!

Népszerűek

To Top