+ Film

Cate Blanchett Oscar-díjas alakítása ma: Blue Jasmine

Blue Jasmine

Blue Jasmine – Woody Allen 2013-as filmje – egy összetett dráma, amely a New York-i felső osztály társadalmi szövetébe enged bepillantást.

„Blue Jasmine” – Woody Allen 2013-as filmje – egy összetett dráma, amely a New York-i felső osztály társadalmi szövetébe enged bepillantást. A film főszereplője, Jasmine (Cate Blanchett), egy gazdag és befolyásos nő, akinek élete hirtelen váratlan fordulatot vesz, amikor a férje, Hal (Alec Baldwin) pénzügyi botrányba keveredik, és börtönbe kerül.

A film az alkalmazkodás és az elvesztett identitás témáit járja körül, miközben Jasmine próbálja összeszedni magát a váratlan nehézségek után. A történet egyaránt kritikusan vizsgálja a társadalmi különbségeket és az emberi kapcsolatok bonyolultságát.

Cate Blanchett alakítása magával ragadó, és kiérdemelte számára az Oscar-díjat a legjobb női főszereplő kategóriában. A film a színészi teljesítmények mellett kivételes operatőri munkát is felmutat, és lenyűgöző módon mutatja be a New York-i tájképet.

„Blue Jasmine” mélyen érzékeny portréja az elbukott álmoknak és az emberi küzdelmeknek, amelyek újra és újra felbukkannak, miközben az élet folyton változik és kihívásokkal teli. Woody Allen mesterien építi fel a karaktereket és a drámai feszültséget, miközben egy olyan történetet hoz létre, amely még sokáig megmarad a nézők emlékezetében.

A 2013-ban készült 95 perces amerikai filmdráma rendezője, Woody Allen ebben a filmjében kivételesen nem vállalt szerepet.

A Blue Jasmine című filmet ma este, azaz március 26-án láthatod a Paramount Network csatornán 21 órai kezdettel. A filmet megismétlik ugyanezen a csatornán március 28-án 17 óra 10 perctől.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Népszerűek

To Top