+ Film

Tejben, vajban, szerelemben – Kusturica és Monica Bellucci szerelmes párosa ma

Tejben, vajban, szerelemben

A Tejben, vajban, szerelemben (On the Milky Road) című filmet ma este, azaz március 21-én láthatod a duna Televízió csatornáján.

A Macska-jaj és az Underground rendezőjének új vígjátéka egy apró, háború sújtotta kis faluban játszódik.

A helyi tejesember, (Emir Kusturica) nap, mint nap tejet szállít szamarával a frontvonal kellős közepén. Szereti a gondtalan falusi létet, ám élete egy nap fenekestül felfordul, miután megismerkedik egy gyönyörű, titokzatos olasz nővel (Monica Bellucci).

Tejben vajban szerelemben

Hamarosan kezdetét veszi szenvedélyes, őrült kalandjuk.

Díjak és jelölések: Velence Film Fesztivál 2016 _ „Little Golden Lion” _ Arany Oroszlán Díj a legjobb rendezésért és filmért: Emir Kusturica Az olasz filmkritikusok díja 2017-ben: ” European Silver Ribbon” Díj a legjobb színészi alakításáért, Monica Bellucci színész.

A 2016-ben készült 125 perces szerb-angol-amerikai dráma rendezője és egyik főszereplője Emir Kusturica, a női főszerepet, ahogy írtuk, Monica Bellucci játssza.

Tejben vajban szerelemben

A Tejben, vajban, szerelemben (On the Milky Road) című filmet ma este, azaz március 21-én láthatod a duna Televízió csatornáján 21 óra 45 perctől.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top