+ Film

Egy veszedelmes elme vallomásai – egy őrült film ma George Clooney rendezésében

Egy veszedelmes elme vallomásai

Az Egy veszedelmes elme vallomásai című film ma este, azaz március 18-án láthatod a Viasat3 csatornáján 23 órától.

Az Egy veszedelmes elme vallomásai egy legendás showman kettős életének története, aki nappal tévéproducer volt, éjszaka a CIA bérgyilkosa.

A fiatal, energikus Chuck Barris, aki az egyre növekvő tévés iparágban a csúcsra kerül, egyszer csak azon kapja magát, hogy egy rejtélyes alak követi, majd elcsábítja őt a CIA ügynökök titkos és veszélyes világába.

Miközben Barris olyan leleményes és népszerű vetélkedők dinamikus producereként szerez nevet, mint „Az ifjú pár játék” vagy a „Gong Show”, rendszeresen merényleteket hajt végre az Egyesült Államok kormányának megbízásából.

Ahogy a nézettsége emelkedik, Barris belevonja műsorait titkos életébe: „Az ifjú pár játék” nyertes szerelmesei a „mesés Helsinkibe” és a „romantikus Nyugat-Berlinbe” utazhatnak – ami nem éppen Párizs, viszont remek álcát nyújt a párokat gardírozó Barrisnak titkos küldetéseihez.

Miközben Barris sütkérezik e két világ – a szórakoztatás és a kémkedés – káprázatában, az élete lassan fenekestül felfordul. Vergődik két nő között: az egyik szereti őt, a másikat viszont ő találta ki. A közvélemény azzal vádolja, hogy szennyezi a légkört… miközben egy áruló ügynök őt szemeli ki célpontnak. Barrisnak vissza kell szereznie az életét. Mindkettőt.

A 2002-ben készült 113 perces amerikai-kanadai-német krimit George Clooney rendezte, játszik is a filmben, a főszerepet pedig Sam Rockwell alakítja Chuck Barris néven, és hogy legyen még egy csavar, a film írója maga Chuck Barris. Ezt látni kell!

Az Egy veszedelmes elme vallomásai című film ma este, azaz március 18-án láthatod a Viasat3 csatornáján 23 órától. A filmet másik két időpontban is megismétlik ugyanezen a csatornán, március 19-én és 24-én, mindkét napon 23 óra 40-kor.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top