+ Film

Russell Crowe főszereplésével ma: Noé – A teremtő elpusztítja a világot, hogy újrateremtse

noé

A Noé című filmet ma este, azaz március 15-én láthatod a Cinemax csatornáján 20 órától. A filmet először ugyanezen a csatornán ismétlik.

Az emberek bűnnel teli, elkorcsosult életét látva a Teremtő elhatározza, hogy elpusztítja a világot, és újrateremti azt.

E hatalmas feladatra egy embert tart érdemesnek, a családjával bolyongó Noét, aki a legnehezebb helyzetben sem ingott meg a hitében.

A Teremtő figyelmezteti a közelgő katasztrófára, és megparancsolja neki, hogy mentse az állatokat, építsen egy bárkát, hogy túléljék az özönvizet. Munkáját azonban hátráltatja a gonosz Thubal-Káin, aki csatlakozni akar hozzá a züllött seregével.

A 2014-ben készült 134 perces amerikai filmdráma rendezője Darren Aronofsky, Noé szerepében: Russell Crowe. Nagy alakításra számíthatunk.

A Noé című filmet ma este, azaz március 15-én láthatod a Cinemax csatornáján 20 órától. A filmet először ugyanezen a csatornán ismétlik meg március 16-án 12.40-től, majd március 18-án a Film+-on 9 óra 40-től. A teljes filmet megnézheted a youtube-on is vagy a videa.hu oldalán.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top