+ Irodalom

Útnak indul a „Kerekítő manó világa” című vándorkiállítás

Kerekítő manó

A megnyitón Kerekítő manó mondókákkal várja a családokat, kis barátai akár fotózkodhatnak is vele.

Van mit ünnepelni Kerekítő manó háza táján! Idén 15 esztendős a Kerekítő, J. Kovács Judit baba-mama foglalkozáshálózata. A jubileumi vándorkiállítás Kállai Nagy Krisztinának a Kerekítő könyvsorozathoz készült képeiből áll össze. A kiállítás elsőként a Budaörsi Jókai Mór Művelődési Házban lesz látható; szeretettel várunk kicsiket és nagyokat a március 2-án, szombaton 10.30-tól tartandó megnyitóra!

A megnyitón Kerekítő manó mondókákkal várja a családokat, kis barátai akár fotózkodhatnak is vele. Az első kerekítős totyogók ma már kamaszok – közülük a tizennégy éves Varga Marci gitárjátékával színesíti majd a programot. A Kerekítő könyvcsalád minden helyzetre és alkalomra kínál mosolyfakasztó ölbéli játékokat. Az alkotók dedikálással várják a kis és nagy olvasókat.

A kiállítás április 2-ig látható Budaörsön, majd az ország különböző könyvtáraiban, művelődési házaiban lesz megtekinthető. Óvodai és kisiskolás csoportokkal is érdemes bejelentkezni, hiszen a képzőművészeti élményt interaktív játékok is színesítik. A látogatás időpontjáról a kiállítást aktuálisan befogadó intézménnyel egyeztethetnek.

Kerekítő manó világa országszerte vándorol majd, ám állandó látnivaló is várja az érdeklődőket. Sződön Kerekítő mondókatanya nyitja idén kapuit Hertel Szilvi vezetésével, ahol a mondókaállomások óvodai és kisiskolás csoportoknak is izgalmas játéklehetőségeket kínálnak.

Ünnepeljünk együtt! Fedezzük fel Kerekítő manó világát!

Kerekítő – a mondókázó mindennapokért

Az eseményről bővebben itt

A Kerekítő könyvcsaládról itt

15 éves a Kerekítő itt

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top