+ PR-cikk

Hogyan lesznek tökéletesek az ételek otthoni készülékekkel?

otthoni

Mindenki szeretne otthoni körülmények között is olyan fogásokat készíteni, amelyek mintha egy éttermi konyhából kerültek volna az asztalra. Igazán porhanyós húst, szaftos csirkét vagy nem ragadós rizst kevesen tudnak készíteni. Ennek egyik oka, hogy nem a megfelelő gépeket használjuk a vasárnapi ebéd elkészítéséhez. Nem lehetetlen azonban ugyanolyan ízletes levest vagy rántott húst gyártani, ami után mindenki megnyalja mind a tíz ujját.

A tökéletes étel titka tehát a megfelelő sütőben rejlik. De vajon milyet érdemes választani?

Okosfunkcióval ellátott készülékek

Az onlineMárkaboltok beépíthető sütőinek köszönhetően olyan funkciókra tehetünk szert, amelyekkel a kényelmes és gyors főzés már nem álom többé. Ott van például a méltán híres harmadik generációs Home Connect rendszer, amit a mesterséges intelligencia tesz tökéletessé. A klasszikus okosfunkciók mellett számos további előnye van annak, ha valaki ilyen készüléket választ otthonra. A Perfect Bake Plus és a Perfect Roast Plus szenzorok amellett, hogy mérik az adatokat, még a paramétereket is beállítják a megfelelő értékekre.

A Perfect Bake szenzor kapcsán elmondható, hogy maga a szenzor a sütőtérben a jobb hátsó részben lett kialakítva. A gép a sütőtérben képes elemezni a gáz összetételét, vizsgálja a levegő nedvesség- és oxigéntartalmát. A kapott adatokból meg tudja állapítani, hogy a választott sütemény milyen készültségi fokban van. Megmondja, hogy mikor lesz a torta, a muffin vagy éppen a piskóta tökéletesen megsült állapotban.

Mi az a Perfect Roast?

Másik népszerű funkció a Perfect Roast. Itt a maghőmérő három ponton figyeli az étel hőmérsékletét. A mérési pontok adatait átlagolja, majd ha úgy látja, hogy a maghőmérséklet elérte a beállított értéket, akkor magától leállítja a sütést. A mesterséges intelligenciának hála pedig már azt is tudja, hogy mennyi időre van szüksége a pecsenye elkészítéséhez. Ez rengeteg terhet levesz az ember válláról, hiszen mindig tudjuk, hogy mikor kerül az étel az asztalra.

Ez a két szenzor az adatokat a felhőbe küldi, majd elemzi azt, a több ezer felhasználó által mért adatokat összeveti, így tudja optimalizálni a sütő működését. Ez kiváló végeredményt eredményez, lehetővé teszi a pontosabb időzítést, az ételkészítés időben való befejezését. Egyes készülékekben pedig még kamerarendszer is van, ami rögzíti a pirítási folyamatot, lehetőséget ad arra, hogy minden ételtípus egyéni preferencia szerint készülhessen el.

Exkluzív kinézet

Az új Bosch Serie 8-as sorozathoz tartozó Accent line modellek nemcsak tökéletesen működnek, de még jól is néznek ki. Az eszköz csiszolt digitális kezelőgyűrűs kijelzővel rendelkezik, így válik tökéletessé a sütési élmény. Az üvegfelületek különleges mélyfekete színben készültek, amit a rozsdamentes acél fogantyú tesz még egyedibbé. A Bosch készülékei minden konyhában tökéletes látványt nyújtanak, nem utolsósorban elképesztő finomságokat készíthetünk velük. A főzés innentől már gyerekjátékká válik.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top