+ Film

Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Donald Sutherland – Út a csillagokba – Ma

út a csillagokba

Az Út a csillagokba című brazil-amerikai dráma, kalandfilm, misztikus film kategóriákba is sorolható alkotást James Gray rendezte.

Húsz éve, hogy Clifford McBride asztronauta eltűnt a világűrben, miközben idegen életformák után kutatott. Hivatalosan halottnak nyilvánították, azonban néhány új bizonyíték arra utal, hogy még mindig életben lehet.

A fia, Roy McBride űrhajós veszélyes küldetésre indul a könyörtelen naprendszeren keresztül a távoli bolygóra, hogy felfedje az igazságot az eltűnt apjáról és a kudarcra ítélt expedíciójáról.

Igyekezni kell, mert a jelek szerint apja potenciális veszélyt jelent az egész univerzumra.

A 2019-ben készült 124 perces brazil-amerikai dráma, kalandfilm, misztikus film kategóriákba is sorolható alkotást James Gray rendezte, és a forgatókönyvben is benne volt a keze. A főbb szerepekben a fenti hármas.

Az Ad Astra – Út a csillagokba című filmet ma, azaz február 13-án vetítik a Cinemax 2 tévécsatornán 20 óra 31 perctől. Ugyanezen a csatornán február 14-én ismétlik 13 óra 2 perctől. De jelenleg megnézheted a videa.hu oldalán is.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top