+ Film

Jön a nagy port kavart film: Szerelmet a feketepiacról

szerelmet a feketepiacról

A Szerelmet a feketepiacról című filmet ma, azaz február 11-én vetítik a Cinemax csatornán 23 óra 20 perctől.

Humorral átitatott, együttérző mese a szexturizmusról, az idősebb nőkről és fiatal férfiakról, a szexualitás piaci értékéről, a bőrszín erejéről, valamint a kizsákmányoltakról, akiknek nincs más választásuk, mint kizsákmányolni másokat.

Kenya strandjain sugarmamaként ismerik őket: európai nők, akiknek fiatal fekete beachboyok ajánlják fel szolgálataikat, hogy így keressék meg a napi betevőt.

Teresa, az ötvenéves bécsi nő szexturistaként utazik az üdülőparadicsomba, hogy megtalálja a szerelmet.

A 2011-ben készült 120 perces német-francia-osztrák filmdráma megjelenése idején felkavarta az állóvizet, nem volt lap, amelyik ne írt volna róla valamilyen formában, köszönhetően a témának is. A film rendezője, Ulrich Seidl Arany-pálma jelölést kapott Cannes-ban, a főszereplő Margarete Tieselt pedig a legjobb női alakítására jelölték az Európai Filmdíjak 2012-es sorozatában.

A Szerelmet a feketepiacról című filmet ma, azaz február 11-én vetítik a Cinemax csatornán 23 óra 20 perctől. A filmet jelenleg megnézheted a videa.hu oldalán.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top