+ Film

Film ma estére: Inkább lennék özvegy

Inkább lennék özvegy

Az Inkább lennék özvegy című filmet ma, azaz február 4-én láthatod a Duna Televízióban 23 órai kezdettel…

Jamie hétvégére hazautazik Londonból a szüleihez a hangulatos tengerparti kisvárosba. Az események azonban drámai fordulatot vesznek, amikor apja váratlanul bejelenti, hogy elköltözik otthonról.

A 29 év után egyedül maradó asszony nagy fájdalommal fogadja a váratlan csapást, de hamar megtalálja a megfelelő visszavágást: a kezdeti kétségbeesés helyét a támadó hangvétel veszi át.

Jamie lesz az egyetlen támasza, ám a fiú egyre tehetetlenebbnek érzi magát az elszabaduló indulatok között.

Régi sérelmek és elfojtott érzelmek kerülnek napvilágra, azonban az egyre keserűbb vádaskodások nem nélkülözik a valódi, szép pillanatok felidézését sem.

A 2019-ben készült 100 perces angol romantikus drámát William Nicholson rendezte, a két főszereplő, Annette Bening és Bill Nighy nagyot játszanak benne. Sokak számára fog önismereti frissülést hozni ez a film.

Az Inkább lennék özvegy című filmet ma, azaz február 4-én láthatod a Duna Televízióban 23 órai kezdettel. Jelen állás szerint a film látható a youtube-on is.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top