+ Film

Ingyen jegyet igényelhetsz A szabadság hangja vetítéseire

A szabadság hangja

A szabadság hangja főszereplője a valóságban is létező Tim Ballard szövetségi ügynök, aki 12 éven keresztül nyomozott gyerekkereskedők után

Az Angel Studios gyártócég jóvoltából ingyen jegyeket igényelhetünk A szabadság hangja vetítéseire a Cinema City mozikba.

Évekig a fiókban hevert Alejandro Monteverde valós eseményeken alapuló thrillerje, A szabadság hangja, majd tavaly nyáron végre mozikba került és bevétele olyan szuperprodukciókat nyomott le, mint a Mission: Impossible, az Indiana Jones és a Halálos iramban legújabb részei. Amerikában 2023-ban a 10. legnézettebb mozi, a John Wick 4. mögött pedig a második legtöbb bevételt hozó független film.

A szabadság hangja főszereplője a valóságban is létező Tim Ballard szövetségi ügynök, aki 12 éven keresztül nyomozott gyerekkereskedők és pedofilok után. Munkája rendkívül kimerítette mentálisan és lelkileg, és bármennyire sikeres akciókat hajtott végre, az elrabolt gyerekek nagy része nem került vissza a szüleihez. Ballard ezért nyugdíjazása előtt néhány hónappal felmondott, hogy Dél-Amerikába utazzon és hasonlóan elszánt emberekkel folytassa a gyerekek felkutatását.

Az Operation Underground Railroad nevű szervezete 10 év alatt több ezer gyereket mentett meg és szintén több ezer emberkereskedőt tartóztatott le. A filmben egy testvérpár utáni nyomozását követjük végig, ami szélsőséges munkamódszerekre készítette az ügynököt.

A filmet gyártó Angel Studios hisz abban, hogy ez a történet megváltoztathatja a világot, ezért lehetőséget biztosít arra, hogy ingyen megnézhessük a filmet, vagy akár mozijegye(ke)t is adományozzunk.

A stúdió Pay it Forward felületén adományozhatunk vagy igényelhetünk ingyen jegyeket. Az igényléskor kapunk egy kódot, mely beváltható az összes magyarországi Cinema City moziban, felhasználni pedig a jegypénztárakban vagy a mozi online jegyfoglalási rendszerében tudjuk. Az igényelt jegyek 2024. január 22. és 2024. március 7. között válthatók be. A kód egy mozijegyre váltható be, kizárólag a Cinema City mozikban, A szabadság hangja című filmre.

A szabadság hangja 2024. január 25-től látható a hazai mozikba az ADS Service forgalmazásában.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. FÖLDÉNYI ÁGNES szerint:

    2 db jegyet szeretnék kapni a SZABADSÁG HANGJA c. filmre febr. 8-ra

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top