+ PR-cikk

Milyen elektronikai szerszámokkal érdemes felszerelni a műhelyünket?

elektronikai szerszám

A műhelyünkben számos eszközt felsorakoztathatunk, amiknek jó hasznát vesszük, főleg ha elektronikai szerszámokat is használunk. Ha dolgozol árammal, foglalkozol villanyszereléssel (bármilyen szinten is), akkor érdemes végigvenned, milyen típusú szerszámokra lehet szükséged a mindennapokban.

Többféle csoportja létezik az elektronikai szerszámoknak

Ha egy műhelyt felkeresünk, ami nem a sajátunk, akkor valószínűleg elsőre nem is tudjuk, mit hol találunk. Bár azt szokták mondani, hogy “a zseni átlátja a káoszt,” de azért jobb, ha mindennek megvan a helye!

Ha te is így vagy ezzel, akkor bizonyára rendszerezve tartod a különböző eszközeidet a műhelyedben. Így könnyen kiderülhet, ha valami hiányzik, és szerencsére ma már elég felmenni az internetre, és máris válogathatsz a jobbnál jobb termékek közül, például az Elefántszerszám.hu Webáruház elektronikai szerszámaiból.

Legyen szó akár feszültségmérőről, multiméterről, töltőkről, ragasztó- vagy forrasztópisztolyokról, különböző szigetelt szerszámokról, bármit be tudsz szerezni egy online rendelés során. Érdemes hát leltárt készíteni, és megnézni mi hiányzik még, majd egyszerre megrendelni mindent.

Kéziszerszámok számos feladatra

Számos feladathoz szükséged lesz kéziszerszámokra, ezt te is jól tudod. Itt érdemes garnitúrában gondolkodni, mert úgy olcsóbban beszerezheted őket. Viszont ha csak egy-egy darab hiányzik, akkor akár egyesével is pótolhatod ezeket az eszközöket.

Oldalcsípők, villanyszerelő ollók, krimpelők, műszerészfogók, kombinált fogók, hosszúorrú fogók, kábelcsupaszítók, szigetelt csavarhúzók, racsnis kulcsok, szigetelt VDE villáskulcs, behajtófejek és különböző adapterek beszerzése is indokolt lehet. De te tudod, hogy várhatóan milyen otthoni munkákhoz vagy épp ügyfeleknél milyen feladatokra lesz szükséged ezekre, ezért érdemes minden lehetőséget végiggondolni.

Feszültségmérők, multiméterek

Voltmérőkre, fáziskeresőkre, multiméterekre is mindenképp szükséged lesz. Továbbá, ha még az autód elektronikáját is rendszerint te bütykölöd otthon, akkor érdemes beszerezned hibakód olvasót, autóvillamossági- és akkumulátor tesztert is. Nem beszélve a diódavizsgálóról és a digitális lakatfogóról.

Amiről semmiképp ne feledkezz meg az például a multiméterekhez nélkülözhetetlen mérőkábelek, vagy például tartalékizzó az autós feszültségmérőhöz.

További kiegészítő termékek

Érdemes több minőségi kábeldobbal és gumiszigetelt hosszabbítóval is rendelkezni. Ezekből ugyanis sosem elég. Forrasztó- és ragasztópisztolyra is számos esetben lehet szükséged, így ezek is nélkülözhetetlenek a műhelyből.

Jól tud jönni egy univerzális USB töltő és egy szivargyújtós töltő is, hogy a telefonod ne akkor merüljön le, amikor épp szükséged lenne rá, vagy hogy elérhető maradhass akkor is, ha épp a műhely mélyén valamiben nagyon benne vagy.

Ha beszerzed ezeket az elektronikai szerszámokat és kiegészítőket, akkor bátran belevághatsz bármilyen munkába!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top