+ Zene

Pert akasztottak Madonna nyakába késői koncertkezdés miatt

Madonna

A kereset csoportos keresetként kívánja képviselni a Celebration koncertek látogatóit, beleértve Madonna következő két New York-i koncertjét.

Madonna hosszú perek elé néz, miután beperelték a késői koncertkezdés miatt a rajongók, akik másnap reggel dolgozni mentek. A szerdán benyújtott kereset is csoportos keresetként képviseli a látogatókat, ahogy az Egyesült Államokban tartott és késve kezdődött összes Celebration turnékoncert esetében történik – írta a The Guardian.

A Brooklyn-i szövetségi bíróságon benyújtott keresetben Michael Fellows és Jonathan Hadden azt állítják, hogy jegyeket vásároltak a Madonna Celebration turnéjának december 13-i koncertjére a Barclays Centerbe. A koncert kezdetét 20.30-ra hirdették, de Madonna csak 22.30 után lépett színpadra, a kereset szerint.

A két koncertlátogató 1 óra után távozott a helyszínről, az éjszaka közepén szembe kellett nézniük a korlátozott tömegközlekedéssel, a korlátozott közösségi autózással és a megnövekedett köz- és magánközlekedési költségekkel. A hétköznap esti koncert késői befejezése befolyásolta a képességüket arra is, hogy másnap megfelelően gondoskodjanak a családi kötelezettségeikről, állítja a kereset.

Fellows és Hadden Madonnát, a Barclays Centert és a turné szervezőjét lelkiismeretlen, tisztességtelen és megtévesztő kereskedelmi gyakorlattal vádolták a késleltetett kezdési idő miatt, amelyet a pár szerződésszegésnek és „szándékosan hamis reklámnak” minősít.

A kereset csoportos keresetként kívánja képviselni a másik Celebration koncertek látogatóit is, amelyek késve kezdődtek, beleértve Madonna következő két New York-i koncertjét december 14-én és 16-án.

A késések nem ritkák a élőzenei világban. Madonna maga is hasonló keresetekkel szembesült: 2019-ben, amikor egy floridai rajongó azt állította, hogy a Madame X turnéjának késése szerződésszegés volt; és 2020-ban, egy keresetben, amelyet két New York-i koncertlátogató nyújtott be.

Híreink Madonna ügyeiről

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top