+ Film

Film ma estére: Oltári baki – francia film

oltári baki

Az Oltári baki című filmet ma, január 13-án vetítik a Mozi Klub csatornáján 23 óra 15 perctől. Ha kicsit későnek találod az időpontot…

Alexia (Julia Piaton) és Mathias (Nicolas Duvauchelle) évek óta boldog párkapcsolatban élnek.

Mathias viszont óriási hibát követ el, amikor félrelép és egy esküvőszervezővel csalja meg kedvesét, mert olyan nem várt események követik rossz döntését, amire még ő maga sincs felkészülve.

Barátnője ugyanis megtalálja az esküvőszervező névjegykártyáját a zsebében, és rögtön tudja, hogy a férfi miben sántikál: a férfi el fog köteleződni és el akarja kezdeni szervezni közös esküvőjüket.

A 2017-ben készült 94 perces francia vígjátékot Reem Kherici rendezte, és a forgatókönyvön is dolgozott. A film fogadtatása vegyes, volt, aki túl könnyűnek találta, mások éppen ezért szórakoztatónak, és őszinte nevetős filmnek.

Az Oltári baki című filmet ma, január 13-án vetítik a Mozi Klub csatornáján 23 óra 15 perctől. Ha kicsit későnek találod az időpontot, jó hír, jelen állás szerint megnézheted a filmet a Videa.hu oldalán.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top