+ PR-cikk

Első, de nem utolsó játékszereim

játékszereim

A szexuális játékszerek kapcsán a mai napig él a tévhit, hogy kizárólag olyanok használják őket, akiknek valamilyen problémája van az ágyban. Szerencsére ez az állítás egyre kevésbé állja meg helyét, azonban vannak, akik még mindig így gondolják. Pedig ezek a játékszerek a pezsgő szexuális életet is fel tudják dobni.

A szexuális játékszerek olyanok, akár a fűszerek. Fűszerek nélkül is lehet főzni, de tagadhatatlan, hogy sokal élvezetesebbé, finomabbá teszik az ételt. A szexuális játékszerek is épp ilyenek, még izgalmasabbá teszik az együttléteket. A Padlizsán.hu szexpatika kínálatában számos olyan terméket találtok, melyek megfűszerezik a pajzán perceket.

Sikamlós élmények

Amikor a nő nem tud kellőképp nedvesedni, az könnyen rányomja a bélyeget az együttlétekre, melynek csalódás és ritkuló szexuális élet az eredménye. Ma már hatalmas választék érhető el síkosítók, hüvelyszűkítő gélek és masszázsolajak terén, melyek mind azt a célt szolgálják, hogy élvezetesebb legyen az együttlét.

Ahelyett, hogy magatokat vagy egymást hibáztatnátok a meghiúsult hancúrozás miatt, orvosoljátok a problémát a számotokra szükséges termék beszerzésével. Ne feledjétek, a szex akkor igazán élvezetes, ha mindketten örömötöket lelitek benne!

Műpénisz, vibrotojás, análpénisz

Vannak férfiak, akik hallani sem akarnak róla, hogy az ágyban még egy zászlórúd megjelenjen a sajátjukon kívül, azonban érdemes nyitottnak lenni a témában, hiszen ezek a játékszerek még jobbá teszik az együttléteket. A rezgő játékszerek segíthetnek, hogy a hölgyek is eljussanak a csúcsra, mivel sok nő csak úgy tud elélvezni, ha extra stimulációt kap a hüvelye vagy csiklója. Ha bevettek egy rezgő csodát, akkor a férfi is kevésbé fárad el, míg a nő elélvez, vagyis mindketten nyertek vele.

Egyedülállóként pedig nem kérdés, hogy szükséged van egy izgató vibrátorra vagy dildóra, mivel ezek segítségével úgy élvezhetsz el, mintha egy férfival lennél együtt. A fürge ujjak után felüdülés lesz a játékszer használata.

Ugyanaz a nő új köntösben

Ha szeretnél megújulni az ágyban, nem kell drasztikusan megváltoztatni a külsőd, elegendő, ha egy nagyon szexi ruhába öltözöl, ami garantáltan vonzza partnered tekintetét. Ebben segíthetnek a különféle jelmezek, melyek megadják az alaphangulatot egy jó kis szerepjátékhoz.

A jelmezek mellett a csipkés álarcok és a különleges tangák is segíthetnek, hogy igazán forró legyen az együttlét. A csillogó bimbómatrica szintén segíthet abban, hogy igazán izgatóak legyenek a közösen töltött percek, hiszen szinte mindent láttatni engednek, azonban pont a lényeget eltakarják, így ha szégyenlős vagy, akkor is jó választás lehet. Ha párod nem rajong a vibrátor alkalmazásának ötletéért, akkor vess be egy szexi jelmezt, az ellen biztosan nem lesz kifogása.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top